Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Διαμαρτυρία παραγωγών φωτοβολταϊκών στο ΥΠΕΚΑ

Την αντίθεσή τους στις νέες ρυθμίσεις για τα φωτοβολταϊκά που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδια του Υπουργείου Ανάπτυξης εξέφρασαν σήμερα το πρωί με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από
το Υπουργείο Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σύλλογοι παραγωγών φωτοβολταϊκών (1.000 περίπου παραγωγοί φ/β, κυρίως αγρότες).

Οι ιδιοκτήτες των φωτοβολταϊκών ζητούν να μην περάσει το νομοσχέδιο, το οποίο, όπως υποστηρίζουν, ρίχνει κατακόρυφα την τιμή στην οποία αγοράζει η ΔΕΗ το ρεύμα που παράγουν.

Οι σύλλογοι κατηγορούν τον αρμόδιο υφυπουργό Ενέργειας πως «με τη διαδικασία του Κατεπείγοντος και σε άρθρα με Μνημονιακές Υποχρεώσεις ο κ. Ασημάκης Παπαγεωργίου βάζει ένα ολόκληρο Νομοσχέδιο για την Εξυγίανση του Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ».



ΠΗΓΗ: agrotypos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *