Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 28/3 τα Ζώδια!

Ό, τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ίσως να έχετε τις κλειστές σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είστε καλά. Απλά θέλετε να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας χωρίς όμως να τον κρίνετε ή να το βάλετε στον τοίχο για κάτι που δεν έκανε. Η συγχώρεση και η αποδοχή του εαυτού σας θα είναι το μυστικό της εξέλιξής σας.
Έρωτας: Έχετε κατά κάποιο τρόπο αφεθεί και δεν σας νοιάζει τελικά τι θα γίνει, είτε αν θα βρείτε ένα άτομο να σας εκφράζει, είτε αν είστε σε μια σχέση και δεν πηγαίνει όπως θέλετε. Για αυτό δεν θα χρειαστεί να κάνετε υπερβάσεις κυρίως με Καρκίνο ή με Αιγόκερω.
Καριέρα &Οικονομικά: Η σημαντικότητα του εαυτού σας που τόσο πολύ σας ενδιαφέρει πιθανόν να έρθει με έναν άλλο τρόπο πιο ήπιο και λιγότερο εγωιστικό, με αγάπη, οπότε κατά κάποιο τρόπο θα σας καθοδηγήσει το ένστικτό σας να κάνετε μια δουλειά και πιθανόν να έχετε τύχη. Η συνεργασία που έχετε με τους γύρω σας μπορεί να είναι πιο ήρεμη αλλά θετική.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Όταν βγάζετε συναίσθημα γίνεστε πολύ διαφορετικοί και έχετε μεγάλη αποδοχή από τους φίλους και τους γνωστούς. Το πιο βασικό για σας είναι ότι οι ελπίδες σας ξαναζωντανεύουν και από εκεί που τις είχατε χάσει βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια και με αυτόν τον τρόπο νιώθετε καλύτερα. Η καλλιτεχνία είναι κάτι που θα σας εκφράσει πολύ περισσότερο.
Έρωτας: Έχετε διάθεση συγχώρεσης, αλλά πιθανόν και μια αίσθηση λύπησης με το πρόσωπο που είστε μαζί. Μερικές φορές γίνεστε πολύ απόλυτοι και ίσως τώρα έχετε μια διαφορετική συμπεριφορά. Η απόφαση σας να δείξετε πάντως έμπρακτα τα συναισθήματά σας θα είναι ό, τι καλύτερο για έναν Καρκίνο, Τοξότη ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε στήριξη από το περιβάλλον που βρίσκεστε και πιθανόν να αναβάλετε κάτι που είχατε σχεδιάσει για να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα είναι για σας κερδοφόρο.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχετε ένα εσωτερικό μπέρδεμα το οποίο όμως δεν σας αναστατώνει, αντίθετα σας ηρεμεί γι' αυτό αποπροσανατολίζεστε και είστε αναποφάσιστοι. Σίγουρα θα κάνετε πολλά πράγματα αλλά χρειάζεται να ξέρετε από πριν ποια είναι η προτεραιότητά σας.
Έρωτας: Μην αφήνετε κάποιες λανθασμένες σκέψεις να σας επηρεάσουν γιατί πιθανόν να ξεγελαστείτε με έναν Ιχθύ ή Παρθένο και να υπάρχει μια αδράνεια ή ασάφεια στο τι ακριβώς θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να σας χρωστάνε ή να χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα τα οποία τελικά δεν είναι αυτά που νομίζατε. Ίσως ένα μπέρδεμα κάπου να σας εξυπηρετεί αυτή την στιγμή γιατί νομίζετε ότι είναι υπέρ σας αλλά τελικά θα χρειαστεί να το πληρώσετε αργότερα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η άνεση και η εξυπηρέτηση που θα δείξετε στους γύρω σας θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Ο συναισθηματικός παράγοντας θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.
Έρωτας: Έχετε βάλει κάποιες προτεραιότητες οι οποίες δεν σας αφήνουν να πράξετε διαφορετικά και αυτές θα βγουν αυθόρμητα γιατί θα παίξει ρόλο το συναίσθημά σας. Η επαφή με Παρθένο ή Σκορπιό θα είναι πολύ καλύτερη.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα ξεπεράσετε πιο εύκολα κάποιες αντιθέσεις και αντιφάσεις αρκεί να κρατήσετε μέσα σας αυτή την αισιοδοξία που νιώθετε.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε κάπως μπερδεμένοι και δεν ξέρετε ακριβώς πως να φερθείτε, επειδή όλα είναι θολά γύρω σας. Από την μια έχετε ένα συγκεκριμένο στόχο και από την άλλη έχετε τόσο συναίσθημα που ίσως να σας πνίξει κυρίως με φίλους και γνωστούς.
Έρωτας: Ίσως να μην έχετε ακόμα αποφασίσει τι θα κάνετε μέσα στην προσωπική σας ζωή και κυρίως, αν σας ενδιαφέρει ένας Ιχθύες, θα πρέπει τελικά να προσδιορίσετε τι θέλετε γιατί μάλλον έχετε μπερδευτεί με το άλλο πρόσωπο. Ξεκαθαρίστε τελικά την στάση σας γιατί είναι αναγκαίο και από τους δυο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ασάφειες με τις συνεργασίες σας και ίσως εσείς να έχετε μπερδευτεί και να μην ξέρετε πως ακριβώς θα τοποθετηθείτε. Το καλύτερο από όλα είναι να γίνετε όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι και δυναμικοί.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η ευαισθησία που έχετε θα σας δώσει μια μεγάλη ώθηση στο να αντιληφθείτε και τις ανάγκες των άλλων. Το ζητούμενο είναι να μην χαθείτε μέσα σε αυτές και χάσετε και την προσωπική σας δύναμη. Μάλλον το μάθημά σας είναι να κάνετε τον διαχωρισμό.
Έρωτας: Νιώθετε ικανοί να διαπραγματευτείτε με έναν Καρκίνο ή Ιχθύ τις συναισθηματικές εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν και να τις γαληνέψετε τόσο πολύ κι έτσι θα πετύχετε το ζητούμενο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας άποψη για μια συνεργασία μπορεί να βοηθήσει στο να σπάσετε τον πάγο και τις αντιστάσεις που έχουν κάποια πρόσωπα. Μέσα από αυτό θα κερδίσετε εύκολα.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε μια υπερευαισθησία η οποία αυτή την στιγμή μπορεί να σας αφαιρεί την ατομικότητα ή αυτόν τον σπινθήρα στην σκέψη που μερικές φορές έχετε ανάγκη για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.
Έρωτας: Η προσωπική σχέση με έναν Ιχθύ ή με ένα πρόσωπο που δεν έχετε ξεκαθαρίσει τι νιώθετε πιθανόν να μην σας αφήνει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα ως έχουν αλλά αυτό μπορεί τελικά να κάνει καλό γιατί μεν θα καλύψετε κάποιες εντάσεις που δεν αντέχετε αλλά από την άλλη θα σας απομακρύνει από την αλήθεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ατομική σας άποψη για κάποια θέματα που σας απασχολούν άμεσα μπορεί να μην είναι τόσο σαφής γιατί θα έχετε κάποιες αναστολές που δεν θα σας βοηθήσουν να ζητήσετε αυτά που σας ανήκουν. Καλό θα είναι να είστε πιο αποφασιστικοί.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η αισθαντικότητα θα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει στο να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και από την άλλη θα έχετε την άνεση να διαχειριστείτε όλες τις αποφάσεις σας πιο εύκολα και περισσότερο συναισθηματικά.
Έρωτας: Είστε στα πολλά σας μέλια κι αυτό σας αλλάζει τελείως την συμπεριφορά που μερικές φορές είναι κάπως περίεργη ή ακόμα και εσωστρεφής. Μπορεί να διαλέξετε να μείνετε μέσα στο σπίτι και να περάσετε πολύ καλά και χαλαρά. Ο Υδροχόος δείχνει να συμβιβάζεται με τις αρχές σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να καταφέρετε να έχετε μια προσωπική επιτυχία κυρίως να κλείσετε μια δουλειά που έχει να κάνει είτε με ένα ακίνητο είτε με μια επαγγελματική υπόθεση που ίσως είχε κολλήσει.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Υπάρχει μια εσωτερική ηρεμία και αυτό από την μια μπορεί να σας κάνει να είστε κάπως χαλαροί ή αδρανείς και από την άλλη να έχετε πιθανόν διάθεση να αφήσετε τον εαυτό σας να ονειρευτεί.
Έρωτας: Σίγουρα θα έχετε την διάθεση να αφεθείτε στα χέρια ενός αγαπημένου προσώπου αλλά μπορεί και να παίξετε και με ένα άλλο. Πιθανόν τα λόγια σας να είναι μεν πολύ ρομαντικά αλλά ίσως είναι και σαγηνευτικά. Ο Ιχθύς θα σας τραβήξει πάρα πολύ. Με τον Δίδυμο θα υπάρχει ένα μπέρδεμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ανανέωση η οποία θα σας δώσει την ώθηση να κάνετε κάτι διαφορετικό. Το να δημιουργείτε και να ξεκινάτε νέες υποθέσεις θα είναι για σας το καλύτερο αυτών των ημερών. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί όσο μπορείτε να μετρήσετε καλά τις κινήσεις σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θα χαλαρώσετε αρκετά και ίσως να μπορέσετε να ξεπεράσετε ένα πρόβλημα που έχετε εδώ και καιρό γιατί θα εμπιστευτείτε και είστε πιο προσιτοί για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε ή να συζητήσετε. Ένα ταξιδάκι θα σας ανανεώσει.
Έρωτας: Νιώθετε μια διαρκή πίεση να αλλάξετε γιατί κάποια θέματα δεν ρέουν μέσα στην σχέση σας. Σήμερα ειδικά θα έχετε την χαρά και την ηρεμία να τα αντιμετωπίσετε από την καρδιά σας χωρίς φόβο και ανασφάλεια. Η επαφή με Παρθένο και Σκορπιό θα αλλάξει προς το καλύτερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή εδώ και καιρό περιμένετε να γίνει κάτι καλό και συγχρόνως να κάνετε κάτι το διαφορετικό, σήμερα θα το αντιμετωπίσετε θετικά, ώστε με αυτόν τον τρόπο θα εισπράξετε είτε χρήματα είτε ακόμα και μια προαγωγή που ίσως να μην την περιμένατε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η Αφροδίτη που είναι ακόμα στο ζώδιό σας θα σας δώσει την ευκολία να διαπραγματευτείτε πρώτα από όλα καλύτερα με τον εαυτό σας και να κάνετε και κάποιες γενναίες αλλαγές οι οποίες θα σας αυξήσουν την αυτοπεποίθηση.
Έρωτας: Το ότι θα αναζητήσετε να περάσετε κάπως ιδιαίτερα και ρομαντικά θα σας δώσει ένα άλλο στυλ και σίγουρα θα εκπλήξει το άτομο που είστε μαζί γιατί συνήθως δεν εκφράζεστε με τέτοιο τρόπο. Το να δώσετε συναισθήματα θα είναι το πολυτιμότερο που μπορείτε να προσφέρετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα σας απασχολήσουν οικονομικές υποθέσεις αλλά θα είστε τόσο χαλαροί ώστε να τις ξεπεράσετε χωρίς να το καταλάβετε. Αρκεί να μην περάσετε στο άλλο άκρο, δηλαδή να αδιαφορήσετε ή να είστε στον δικό σας κόσμο και να μην κάνετε τελικά τίποτε.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Είστε στο φόρτε σας γιατί βρίσκετε το περιβάλλον πολύ φιλικό και κυρίως θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια η οποία θα σας κάνει να εκφραστείτε πολύ πιο άνετα και ελεύθερα.
Έρωτας: Η δική σας συμπεριφορά θα καθορίσει και την συμπεριφορά του συντρόφου σας γιατί θα είστε πολύ ανοικτοί και δοτικοί και θα αντλήσετε από την εσωτερική σας πηγή δύναμη που θα την μεταδώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα δοκιμάσετε νέες τεχνικές οι οποίες θα σας δώσουν μια ώθηση και ίσως σας βοηθήσουν να πάρετε κάποια χρήματα άμεσα και γρήγορα, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, ή μια δουλειά που στοχεύατε εδώ και καιρό.




Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *