Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση στην Έδεσσα με τίτλο: «Τα παραμύθια ζωντανεύουν στη γειτονιά των χρωμάτων»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΒΑΡΟΣΙ» Έδεσσας, σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο «Λιβάνη», διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο:

«Τα παραμύθια ζωντανεύουν στη γειτονιά των χρωμάτων».


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 και ώρα 18:30, στο Παλιό Παρθεναγωγείο Έδεσσας και βασίζεται στο συγγραφικό έργο της νηπιαγωγού – συγγραφέα κ. Κικής Δημητριάδου.


Στη διοργάνωση συμμετέχουν το Κέντρο Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης και το Εδεσσαϊκό θέατρο, ενώ παράλληλα στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου θα λειτουργεί η Έκθεση ζωγραφικής του κ. Πάρη Χατζηγιάννη με τίτλο: «Εγκαυστικά πορτραίτα».


Οι παρουσιάσεις/αφηγήσεις θα γίνουν από την κ. Ελισάβετ Φράγκου, Εκπαιδευτικό και Πρόεδρο του Συλλόγου «Βαρόσι»,την κ. Κων/να Χουϊαρίδου, εκπαιδευτικό και τον κ. Θοδωρή Παπαϊωάννου, εκπαιδευτικό/ συγγραφέα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *