Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ντροπή:Εθνικό «φρόνημα» με «face control»(pics)

Κάτω από εξαιρετικά θλιβερές συνθήκες, αστυνόμευση και δρακόντεια μέτρα που δεν τιμούν κανέναν ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας.

Οι μαθητές επί της ουσίας έκαναν παρέλαση μόνοι τους χωρίς κοινό, με ελάχιστους από τους γονείς να είναι παρόντες και μάλιστα από την οδό Βουλουρεστίου και κάτω αφού η Αστυνομία δεν επέτρεπε σχεδόν σε κανέναν να προσεγγίσει τον χώρο…

Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι στο σημείο υπήρχαν τρία σημεία ελέγχου και πάνω από 3.000 αστυνομικοί και έτσι για άλλη μία φορά, μία Εθνική Επέτειος αμαυρώνεται από την ...στάση που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια οι μνημονιακές κυβερνήσεις, που ...«αποστειρώνουν» τον χώρο από πολίτες μη τυχόν διαμαρτυρηθούν και εξαναγκάζουν τους μικρούς μαθητές να συμμετέχουν σε «πριβέ» παρελάσεις των πολιτικών. Κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης, απολυμένες καθαρίστριες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οδό Ερμού κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.














πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *