Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Bsmark : Το πρώτο Επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο στην Ελλάδα

Περισσότεροι από 2.000 νέοι που αναζητούν δουλειά, αλλά και επαγγελματίες, έχουν δημιουργήσει προφίλ, στο Bsmark, μέσα στους τρεις πρώτους μήνες λειτουργίας του.

Πρόκειται για το πρώτο Επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο στην Ελλάδα, που στοχεύει στην αναζήτηση μιας καλύτερης επαγγελματικής προοπτικής, ειδικά στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία που η ανεργία μαστίζει τη χώρα μας, ιδιαιτέρως στους νέους κάτω των 25 ετών που αγγίζει σχεδόν το 60%.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, κυρίως Έλληνες, έχουν ήδη εγγραφεί στο δίκτυο Bsmark.com προκειμένου να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να βρουν θέσεις εργασίας, να προβάλουν τις υπηρεσίες τους και να δημιουργήσουν αγγελίες εργασίας. Εκτός από νέους ανθρώπους έχει καταφέρει να βοηθήσει και επαγγελματίες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους επαγγελματική ιστοσελίδα- με εργαλεία εύχρηστα και λειτουργικά- να συνδέονται μεταξύ τους και να προωθούν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.

Ο χρήστης του Bsmark μπορεί να δημιουργήσει, εντελώς δωρεάν, προσωπικό προφίλ και να αναρτήσει το βιογραφικό του, να φτιάξει τη δική του ομάδα την οποία μπορεί να συνδέσει με blog, συζητήσεις και εκδηλώσεις, να ανταλλάξει συστάσεις, να δημιουργήσει εταιρική ιστοσελίδα με τη χρήση δικού του μοναδικού συνδέσμου (url), να οργανώσει άλμπουμ πολυμέσων και να τα κοινοποιήσει στα άλλα μέλη.

Μπορεί, επίσης, να δημοσιεύσει αγγελίες εργασίας, αλλά και να δει όλες τις αγγελίες των υπόλοιπων μελών, υποβάλλοντας, αν το επιθυμεί, on line τη δική του αίτηση για συνεργασία. Όλες οι δραστηριότητές του είναι αυτόματα συνδεδεμένες με το προσωπικό του προφίλ και αξιολογούνται ταυτόχρονα τόσο από τα άλλα μέλη όσο και από το σύστημα του δικτύου.

Το bsmark, που επιχειρεί να αλλάξει τα δεδομένα της κοινωνικής δικτύωσης στο χώρο της επικοινωνίας, είναι υποψήφιο για το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (Hellenic Awards) του 2014 από τον οργανισμό «The Hellenic Initiative».



Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *