Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Διαπραγματεύσεις Ουκρανών-Ρώσων στρατιωτών (vid)

Διαπραγματεύσεις Ουκρανών-Ρώσων στρατιωτών (vid)Σοκαριστικά είναι τα πλάνα που μεταδίδει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο SkyNEWS από την Ουκρανία, που αποδεικνύουν την έκρυθμη κατάσταση στην Κριμαία.

Στο βίντεο που ακολουθεί, Ρώσοι στρατιώτες συναντήθηκαν με Ουκρανούς άοπλους συναδέλφους τους που ζήτησαν άδεια για να περάσουν από τον κλοιό των πολυβόλων.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, μονάδα του ρωσικού στρατού έριξε προειδοποιητικές βολές σε στρατόπεδο, πιθανότατα σε αεροπορική βάση κοντά στη Σεβαστούπολη, την ώρα που πλησίαζαν κάποιοι Ουκρανοί διαδηλωτές.

Δείτε το video:





πηγή:crimenet.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *