Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Η οικογένεια Σίμσον κάνει την πρώτη εμφάνισή της στη μικρή οθόνη (Σαν σήμερα 19/4)

1995 στις ΗΠΑ, παγιδευμένο με εκρηκτικά φορτηγό εξερράγη σε κυβερνητικό κτίριο της Πόλης της Οκλαχόμας, σκοτώνοντας 168 άτομα. Για την επίθεση καταδικάστηκαν αργότερα οι Τίμοθι ΜακΒέι και Τέρι Νίκολς.

2000 στη Νέα Γιουγκοσλαβία, δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά η επίσημη αμερικανική ανακοίνωση επικήρυξης για τον Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, τον Ράντοβαν Κάρατζιτς και τον Ράτκο Μλάντιτς στην ανεξάρτητη εβδομαδιαία εφημερίδα της σερβικής οντότητας της Βοσνίας, "Ρεπόρτερ".

1987 Η οικογένεια Σίμσον κάνει την πρώτη εμφάνισή της στη μικρή οθόνη, ως ένθετο στο εβδομαδιαίο βαριετέ «The Tracey Ullman Show» του δικτύου Fox.






Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 19/4
1942 Ο Βρετανός μουσικός Alan Price γεννήθηκε στο Φάτφιλντ της Αγγλίας. Εργάστηκε σαν πιανίστας (πλήκτρα) στο Βρετανικό rock συγκρότημα The Animals από το 1962 έως και 1965. Το χαρακτηριστικό παίξιμο του ακούγεται σε τραγούδια όπως τα "House of the Rising Sun", "Don't Let Me Be Misunderstood" και "Bring It On Home To Me".

1993 Ένας από τους σημαντικότερους Αμερικανούς σαξοφωνίστες, ο Steve Douglas (Steven Douglas Kreisman 1938-1993) απεβίωσε σε ηλικία 54 ετών στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια από καρδιακή ανεπάρκεια κατά την διάρκεια ηχογράφησης σε στούντιο παρέα με τον Ry Cooder. Συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως οι Phil Spector, Brian Wilson, The Beach Boys, Aretha Franklin, Elvis Presley, Bob Dylan κ.α. Ένα από τα χαρακτηριστικά σόλο του ακούγεται στην επανεκτέλεση του κλασικού τραγουδιού "Peter Gunn" των Ritchie Valens και Duane Eddy. Το 2003 το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.
Αθλητισμός 19/4
 
19/4/2010 Ο Βλάσης Μάρας κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Μπέρμπιγχαμ και γίνεται ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος που κατακτά 5 χρυσά ευρωπαϊκά μετάλλια

19/4/1999 Ο Γιόζεφ Βάντσικ κλείνει την καριέρα του υπερασπίζοντας για τελευταία φορά την εστία του Παναθηναϊκού στον αγώνα ΠΑΟ – Εθνικός 5-1

19/4/1997 Ο Άρης ανακηρύσσεται πρωταθλήτης Ελλάδος στο βόλεϊ κερδίζοντας την Ορεστιάδα με 3-0 στο γήπεδο της Μίκρας, σπάζοντας το κατεστημένο που ήθελε το εθνικό πρωτάθλημα να καταλήγει στην Αθήνα από την καθιέρωσή του το 1968. Προπονητής της ομάδας είναι ο Κώστας Χαριτωνίδης, αρχηγός ο Βαγγέλης Κουτσονίκας ενώ πρωταγωνιστές όλη τη σεζόν είναι ο Λιούμπομιρ Γκάνεφ (πρώτος σε πόντους και άσους), ο Πλάμεν Κονστανίνοφ, ο Στέλιος Παπακοσμάς, και σαν αλλαγή αγωνίστηκε και ο νεαρός Γιάννης Χαριτωνίδης


 


Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *