Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Πρόστιμα που χαίρεσαι να πληρώνεις…

Είναι γνωστό ότι στη διάρκεια της χρονιάς πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές βάσει εσωτερικού κανονισμού αναγκάζονται
να πληρώσουν πρόστιμο για διάφορα παραπτώματα (καθυστερήσεις σε προπόνηση, πειθαρχικά παραπτώματα κλπ)… Τα χρήματα που συγκεντρώνονται σ´ αυτό το ταμείο τα διαχειρίζονται οι ίδιοι για θέματα που αφορούν την ομάδα.

Είναι πολλές επίσης οι φορές που οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν επιδείξει αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και με τα χρήματα αυτά βοηθούν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Μετά την οικονομική υποστήριξη στον μικρό Παντελή, το ποδοσφαιρικό τμήμα κατέβαλε ένα σεβαστό ποσό στους πληγέντες του σεισμού της Κεφαλλονιάς, στον σύλλογο αυτιστικών παιδιών “Η Ελπίδα” και στον μικρό Δημήτρη Δέβρα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Εκτός από τα χρήματα που μπορεί να ανακουφίσουν συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ομαδικά αλλά και πολλές φορές μεμονωμένα και αθόρυβα παρέχουν ηθική συμπαράσταση όπου μπορούν. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό αθλητικό σωματείο…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *