Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Άδεια χρήσης πεζοδρομίων στο Δήμο Έδεσσας

Γίνεται γνωστό ότι, από το Δήμο Έδεσσας καλούνται οι καταστηματάρχες που σκοπεύουν να κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου για το οικ. έτος 2014 να προσέλθουν άμεσα στα γραφεία του Δήμου για την έκδοση σχετικής άδειας χρήσης κοινόχρηστου χώρου και την καταβολή του ανάλογου τέλους.

Σε περίπτωση που θα εκδοθεί άδεια χρήσης κοινόχρηστων χώρων για πρώτη φοράθα πρέπει να προσκομίσετε την άδεια λειτουργίας καταστήματος, σχετικό σχεδιάγραμμα στο οποίο να αποτυπώνεται το πλάτος του πεζοδρομίου, το μήκος της πρόσοψης του καταστήματος, τυχών φυσικών εμποδίων (δέντρα κ.λ.π.), ράμπες αναπήρων, και συμπληρώνετε σχετική αίτηση η οποία χορηγείται από την υπηρεσία μας. Και προϋπόθεση για την έκδοση αδείας οποιασδήποτε μορφής που χορηγείται από τον δήμο, αποτελεί η μη ύπαρξη οφειλών προς αυτόν.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Εσόδων του Δήμου τηλ. 2381350763 & 2381350765.


Δήμος Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *