Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Συλλήψεις για παράνομη διενέργεια εράνου στα Γιαννιτσά

Στη''φάκα'' πιάστηκαν τέσσερα άτομα στα Γιαννιτσά, δύο άνδρες 37 και 38 ετών και ισάριθμες γυναίκες 32 και 63, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Ειδικότερα, στα Γιαννιτσά Πέλλας, εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες να ενεργούν έρανο υπέρ σωματείου χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο αδεία και οι δύο γυναίκες να ενεργούν έρανο υπέρ του ίδιου σωματείου χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο αδεία.

Σε αστυνομικό έλεγχο των συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 33 περιοδικά – έντυπα, δύο μπλοκ αποδείξεων που έφεραν στο εξώφυλλο τους μία στρογγυλή σφραγίδα με αναγραφή του τίτλου του σωματείου, δύο σχετικές εξουσιοδοτήσεις και το χρηματικό ποσό των 53 ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών., ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.



ΠΗΓΗ: newsit.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *