Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Έκδοση Βεβαιώσεων Ασφαλιστικών Εισφορών για φορολογική χρήση μέσω της ιστοσελίδας του ΟΓΑ

Από σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ θα έχουν τη δυνατότητα, να εκτυπώνουν τις βεβαιώσεις των ασφαλιστικών τους εισφορών για φορολογική χρήση, μέσα από την
ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr). Η έκδοση των βεβαιώσεων γίνεται μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας, όπου υπάρχει η ένδειξη “Εκτύπωση Βεβαιώσεων Εισφορών για Φορολογική Χρήση”.

Ο ασφαλισμένος συμπληρώνει τον ΑΜΚΑ, τον Αριθμό Μητρώου Ασφαλισμένου, καθώς και τον ΑΦΜ και στη συνέχεια εκτυπώνει την βεβαίωσή του. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ δεν έχουν δηλωθεί ή έχουν καταχωρηθεί λανθασμένα, οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να απευθύνονται στον αρμόδιο Ανταποκριτή ΟΓΑ για τη σωστή καταχώρησή τους και στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης της σχετικής βεβαίωσης.



ΠΗΓΗ: agrotypos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *