Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ρουκέτα από την Δούρου κατά Μπόμπολα!

Ρουκέτα από την Δούρου κατά Μπόμπολα!Μιλώντας πριν από λίγο στην πρωϊνή εκπομπή του «Ε» και τον Αντώνη Μυλωνάκη, η υποψήφια περιφερειάρχης Ρένα Δούρου κατήγγειλε την φίμωση και την διαστρέβλωση των λεγόμενων της από τα μεγάλα κανάλια απο εργολάβους της παραπληροφόρησης.

Αναλύοντας τον λόγο που δέχεται αυτή την επίθεση εξήγησε ότι πίσω από τις εργολαβικές επιθέσεις κρύβονται τεράστια συμφέροντα που έχουν να κάνουν με την διαχείριση σκουπιδιών, που θα εξοντωθούν εάν υλοποιηθεί το πρόγραμμα διαχείρισης βάσει της κοινοτικής οδηγίας.

Από τους «εθνικούς εργολάβους» που θέλουν τα σκουπίδια μέχρι τις συκοφαντικές επιθέσεις κάποιων ΜΜΕ, υπάρχει μία ευθεία γραμμή την οποία θα σπάσουμε, τόνισε.

Στην ερώτηση για το πως θα σπάσει η γραμμή της διαπλοκής, η Δούρου έκανε την αποκάλυψη: Άμεση εφαρμογή του λεγόμενου «Βασικού Μετόχου» που είχε σχεδιάσει η κυβέρνηση Καραμανλή αλλά ξέχασαν να εφαρμόσουν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά…
«Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά και το βλέμμα έδειχνε ότι δεν αστειεύεται… Το θέμα είναι τι θα πουν και κάποιοι άλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ εάν γίνουν κυβέρνηση και θα πρέπει να συγκρουστούν.




πηγή:hellasforce.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *