Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μήνυμα του Στάθη Καστερίδη για την Πρωτομαγιά

1η Μαΐου, γυρίζουμε τη μνήμη μας πίσω στους αγώνες και στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί. Καταθέτουμε την ευγνωμοσύνη μας στους πρωτοπόρους που αγωνίστηκαν και διεκδίκησαν αξιοπρεπή εργασία και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. 

Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει κάθε εργαζόμενο, αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση εν μέσω προβλημάτων, αποτέλεσμα των επιπτώσεων της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Συρρίκνωση της ανάπτυξης, μείωση δημόσιων εσόδων και σημαντική αύξηση της ανεργίας. 

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, οι προκλήσεις γίνονται ακόμη πιο έντονες και απαιτούν σωστές αντιδράσεις και αποφάσεις από όλους τους φορείς για λύσεις ισορροπημένες, κοινωνικά ευαίσθητες, για λύσεις που να διορθώνουν τα προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα, να διαφυλάσσουν θεσμούς, κοινωνικές και εργασιακές κατακτήσεις.



Στάθης Καστερίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας


Γιαννιτσά 30/4/2014

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *