Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ο Γιάννης Σηφάκης στο πλευρό των πωλητών της λαϊκής αγοράς (pics)

Ο Γιάννης Σηφάκης, υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τους πωλητές της λαϊκής αγοράς στην Αριδαία που απήργησαν διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο νόμου που προωθείται που επιφέρει σημαντικό πλήγμα στις λαϊκές αγορές και το υπαίθριο εμπόριο.

Αφού ενημερώθηκε από το σωματείο τους για τα προβλήματα τους με αιχμή το επίμαχο σχέδιο νόμου εκδήλωσε της συμπαράσταση του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Δήμος πρέπει να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται και να κάνει ότι περνά από το χέρι του για την ανακούφιση των προβλημάτων τους. Τάχθηκε υπέρ του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των λαϊκών αγορών σε απόλυτη αρμονία με την στήριξη των καταστημάτων. Υπέρ της ενίσχυσης κάθε θεσμού που στηρίζει τόσο τον παραγωγό όσο και τον καταναλωτή 
 
 

 

3 comments:

  1. Να εξηγήσει ο κ Σηφάκης πως θα προστατευθούν οι αγοραστές από τις πάρα πολύ υψηλές τιμές των αγαθών στο παζάρι, πώς οι πλανόδιοι θα πληρώνουν τον ΦΠΑ στο κράτος μια και σπάνια δίνουν αποδείξεις, πώς γίνεται πάντα να την πληρώνει ο απλός κοσμάκης από πλανοδιους εκμεταλλευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οχι μονο ο σηφακης, αλλα ολοι αυτοι που υποτιθεται οτι κατεβαινουν κ ζηταν την ψηφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι συμφωνώ!!! Να μας πουν και πως θα λυθει το Κυπριακό. Επίσης τι προτείνουν λυση για το Συριακό και για την ένταση μεταξύ Ρωσίας Ουκρανίας. Επίσης τώρα τελευταία οι ερωτικές μου αποδόσεις είναι λίγο πεσμένες. Τι προτέιθονται να κάνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι γι αυτό????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *