Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Βόμβα στο μαγαζί του Τζαβέλλα!

Βόμβα στο μαγαζί του Τζαβέλλα!Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα η καφετέρια του Γιώργου Τζαβέλλα στο Βύρωνα. Άγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότοφ, την ώρα που στο κατάστημα φέρεται να βρισκόταν προσωπικό, αλλά και η μητέρα του.

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης το κατάστημα που διατηρεί στην περιοχή του Βύρωνα ο Γιώργος Τζαβέλλας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες εκτόξευσαν βόμβα μολότοφ προς την καφετέρια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά και να προκληθούν υλικές ζημιές σε τραπέζια και καθίσματα. 

Το ευχάριστο είναι ότι τουλάχιστον δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς το κατάστημα ήταν μεν κλειστό την ώρα του περιστατικού, ωστόσο σ’ αυτό φέρεται να βρισκόταν μέλη του προσωπικού, αλλά και η μητέρα του διεθνούς ποδοσφαιριστή. 

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση ερευνάται ήδη απ' τις αστυνομικές αρχές, στις οποίες καταγγέλθηκε ότι υπήρχαν εδώ και καιρό σχετικές απειλές.



πηγή:sport-fm.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *