Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 24/5 τα Ζώδια!

Ο Δρόμος δεν είναι στον Ουρανό. Ο δρόμος είναι στην καρδιά!


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η τάση σου να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να φέρεις γρήγορα αποτελέσματα σε ένα θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό, θα σου δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις διάφορες δουλειές που είχες αφήσει μισές.
Έρωτας: Έχεις κάποιο θυμό με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα τον βγάλεις γιατί δεν αντέχεις να τον κρατάς μέσα σου. Όμως να προσέξεις γιατί μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις ή αυταρχικές συμπεριφορές ενώ χρειάζεται μεγαλύτερη ηρεμία και ισορροπία.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο τρόπος που θα μιλήσεις σε κάποια άτομα που συνεργάζεσαι ίσως να είναι πολύ απότομος και η διάθεσή σου για αυτονομία να σε κάνει να απέχεις από άτομα που μπορεί να έχεις ανάγκη. Καλύτερα να πεις την γνώμη σου χωρίς να προσπαθήσεις να την επιβάλεις.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η ηρεμία σου είναι επιφανειακή γιατί από μέσα σου υπάρχει ένας ξεσηκωμός που σε δυσκολεύει να χαλαρώσεις και να γίνεις το πρόσωπο που όλοι θέλουν να είσαι. Η ψυχραιμία που χρειάζεται να επιδείξεις σε ένα πρόβλημα ανημποριάς ή υγείας ενός δικού σου ατόμου θα σε βοηθήσει να βρεις πρακτικές λύσεις.
Έρωτας: Η ξαφνική απάντηση από ένα Κριό που περίμενες εδώ και καιρό τελικά αντί να σε βοηθήσει μάλλον σε μπλοκάρει. Πιθανόν να μην έχεις ξεκαθαρίσει από μια προηγούμενη σχέση και δεν ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις. Να θυμάσαι ότι η αυθεντικότητα σε βοηθάει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ανταλλαγή εμπειριών με άτομα που ίσως δεν ταιριάζετε και τόσο θα σε βοηθήσουν να δεις με ένα τρόπο πολύ πιο ρεαλιστικό την πραγματικότητα. Επειδή κάνεις κάποιες μυστικές επαφές, πρόσεξε πως θα μιλήσεις.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η συνεχής αναζήτηση του καλύτερου αλλά και των δυνατών εμπειριών, σε βοηθάει να κερδίσεις. Η διασκέδαση θα είναι ένας όμορφος τρόπος εκτόνωσης από την πίεση της καθημερινότητας.
Έρωτας: Η ευελιξία σου βοηθάει στο να αποφευχθούν οι εντάσεις αλλά και τα κακώς κείμενα που μπορεί να επηρεάζουν τη σχέση σου. Ο Ιχθύς είναι κοντά αλλά αθόρυβα. Από μια φιλική παρέα μπορεί να γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο. Μην βιαστείς να βγάλεις αρνητικά συμπεράσματα γιατί θα γίνουν λάθη.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια ανεξαρτησία που αν την κρατήσεις για καιρό θα σε βοηθήσει να λύσεις όλων των ειδών τα προβλήματα στην συνεργασία. Κάποια χρήματα που μπορεί να έρθουν και θα γίνει τόσο γρήγορα που δεν θα το καταλάβεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις πολύ ενέργεια και πιθανόν να θέλεις να ενισχύσεις την εικόνα σου. Αυτό είναι όμως δίκοπο μαχαίρι γιατί μπορεί να κάνεις μια υπερβολή ακόμα και πάνω στην εμφάνισή σου και να εισπράξεις αρνητικά σχόλια.
Έρωτας: Έχεις πολύ καιρό να αντιδράσεις τόσο δυναμικά αλλά αν είσαι με έναν Κριό θα χρειαστεί να βρείτε τις σωστές ισορροπίες για να μην υπάρχουν καβγάδες. Η επαφή επίσης με Αιγόκερω θα είναι πολύ έντονη και πιθανόν επεισοδιακή.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα έχεις μια μεγαλύτερη άνεση να διεκδικήσεις ακόμα και σε θέματα που δεν μπορείς άλλες φορές ούτε καν να μιλήσεις. Η ψυχραιμία είναι απαραίτητη σε ό, τι και να ακούσεις.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις μια έντονη αίσθηση του καθήκοντος και της δικαιοσύνης κι ίσως κάνεις υπερβολές ή μεροληπτήσεις απέναντι σε κάποια άτομα που κατά την γνώμη σου δεν είναι εντάξει. Το καλό είναι ότι θα έχεις υψηλή προστασία και θα νιώσεις μια εσωτερική φωνή να σε καθοδηγεί.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Κριό, ένα άτομο που βρίσκεται μακριά ή θέλει να φύγει άμεσα έξω θα είναι πολύ δυνατή και τα συναισθήματά σου θα είναι πολύ εκδηλωτικά απέναντί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα χρήματα μπορεί να έρθουν ξαφνικά και άμεσα από εκεί που δεν το περιμένεις γιατί θα σου γίνει μια πρόταση.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η σιγή μερικές φορές δεν βοηθάει στο να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Αντίθετα θα βρεθείς σε δίλλημα τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να είσαι μπροστά σε ένα θέμα που σε αφορά άμεσα. Η αυτογνωσία αλλά και η εμφάνιση κάποιων δυσάρεστων συναισθημάτων θα σε βοηθήσει να τα ξεφορτωθείς μια και έξω, κάνοντας οριστικές τομές στην ζωή σου.
Έρωτας: Ασχολείσαι συνέχεια με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι ολίγον τι μυστικοπαθές. Κυρίως αν είναι Σκορπιός, θα σε προβληματίσει η σιωπή του αλλά και η κρυψίνοια που έχει για την ζωή του και γενικά για τον εαυτό του. Από την άλλη ο Κριός ή ο Ζυγός θα δείξει μια ανωτερότητα στη συμπεριφορά που δεν το περίμενες.
Οικονομικά & Καριέρα: Βγάζεις στην επιφάνεια φιλοδοξίες που θα σε πάνε μπροστά αλλά στους άλλους ίσως φαίνονται υπερβολικές. Πάντως καλύτερα να πηγαίνεις πιο σιγά όχι ότι δεν το αξίζεις αλλά γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς άμεσα την επιτυχία.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Θέλεις δεν θέλεις θα μοιράσεις την ενέργειά σου σε πρόσωπα που κατά την γνώμη σου ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεσή σου. Είναι σαν να φανερώνεται ο κρυφός σου εαυτός μόλις βλέπεις άτομα που σου πάνε.
Έρωτας: Η επαφή μετράει περισσότερο. Η ενέργεια που θα νιώσεις από τον Κριό ή από ένα άλλο πρόσωπο πολύ δυναμικό που με τον τρόπο του θα σε διεκδικήσει είναι πολύ μεγάλη.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να συγκρατήσεις την μεγάλη σου βιασύνη και πάνω από όλα να σταθείς αντάξια απέναντι σε κάποιους συνεργάτες οι οποίοι δεν σου πηγαίνουν αλλά σου βγάζουν στην επιφάνεια πυγμή αλλά και τον ανταγωνισμό.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλές δραστηριότητες και κυρίως θέλεις να ηγηθείς σε κάποιες από αυτές οι οποίες θα σε ζορίσουν γιατί θέλεις οπωσδήποτε την πρωτιά.
Έρωτας: Το να έχεις αμεσότητα και να λες την αλήθεια είναι αρκετά δύσκολο για σένα γιατί νιώθεις ότι είσαι κάτω από τον απόλυτο έλεγχο του άλλου προσώπου αλλά μερικές φορές χρειάζεται, κυρίως αν είσαι μαζί με Κριό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις γενικά μια ένταση την οποία καλό είναι να βγάλεις σε κάποιες επαγγελματικές πρωτοβουλίες για να αποφύγεις τις εντάσεις. Το άγχος μερικές φορές δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για αυτό χαλάρωσε και θα γίνουν όλα με τον καλύτερο τρόπο.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις και θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση για αυτό καθόρισε από πριν τι θέλεις για να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο.
Έρωτας: Το παιδί και πάλι θα ξυπνήσει μέσα σου και θα σε κάνει να γευτείς πράγματα που σε ευχαριστούν και συγχρόνως σου δίνουν αυθεντικότητα. Η επαφή με Κριό ή Ζυγό θα σε παρασύρει σε μεγαλύτερη κοινωνικότητα και διάθεση για διασκέδαση.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι μια ημέρα που θα δικαιωθείς απόλυτα για αυτό αν θέλεις να ρισκάρεις με κάποιες προτάσεις, μην φοβάσαι γιατί θα πέσεις πάνω στη σωστή στιγμή.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Κάτι καινούργιο θα ξεκινήσεις ξαφνικά το οποίο πιθανόν να μην σε εκφράζει απόλυτα. Χρειάζεται όμως να κάνεις ένα τεράστιο άλμα για να κερδίσεις.
Έρωτας: Έχεις μια ευκαιρία να τα βρεις με έναν Κριό αρκεί να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις γιατί μερικές φορές άλλα φαντάζεσαι και άλλα βρίσκεις τελικά. Καλύτερα να δεις τα πράγματα όπως είναι για να μην υπάρχουν μετά απογοητεύσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να αντιμετωπίσεις δυναμικά κάποιες καταστάσεις που σε καθυστερούν πολύ. Η ευαισθησία εδώ δεν θα μετρήσει και θα πρέπει να κάνεις πολύ γρήγορα για να πετύχεις κάποιες φιλοδοξίες σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η εικόνα σου είναι πολύ εντυπωσιακή γιατί θα παίξεις για λίγο με την πρωτιά και την επιτυχία στην επικοινωνία, κάτι που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει. Για αυτό προχώρα και μην φοβάσαι να κάνεις τομές σε θέματα που σε ταλαιπωρούν ακόμα.
Έρωτας: Η επαφή με Ζυγό μπορεί να έχει ένα είδος πρωτοτυπίας και αυτό θα σου δώσει μια μεγαλύτερη αίσθηση της σχέσης. Το καλό είναι ότι θα αναλάβεις ρόλο προστασίας και θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι βάζεις επί τάπητος οτιδήποτε σε ενοχλεί θα σου δώσει μια μεγαλύτερη ώθηση και θα έχεις την δυνατότητα να πετάξεις στον κάλαθο των αχρήστων ακόμα και συμφωνίες που δεν συμφωνούν πλέον με τα δικά σου δεδομένα.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξεις τι μπορείς να κάνεις και η τόλμη σου θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο να γευτείς πράγματα που φοβόσουν παλιά.
Έρωτας: Η προσωπική ελευθερία κα ανεξαρτησία είναι πολύ καλή, αρκεί να δώσεις στο πρόσωπο που είσαι μαζί την δυνατότητα να καταλάβει ότι δεν θέλεις να φύγεις από την σχέση, απλά ζητάς λίγο δικό σου χώρο για να αναπνέεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δυναμική πολιτική σε βοηθάει στο να κερδίζεις τους αντιπάλους και να βρίσκεσαι πολύ μπροστά. Για αυτό θα ξεχωρίσεις είτε από ιδέες είτε από προσωπικές θεωρίες. Αν είναι να διαπραγματευτείς ένα ακίνητο, μην υποχωρήσεις από τις θέσεις σου.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *