Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Εγγραφές νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Έδεσσας

Από τους Παιδικούς Σταθμούς του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας ανακοινώνεται πως οι γονείς μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής και επανεγγραφής του παιδιού τους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Έδεσσας, για το σχολικό έτος 2014-2015, από 26 Μαΐου 2014 έως και 16 Ιουνίου 2014.


Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά αυτών πλήρως συμπληρωμένα θα γίνονται δεκτά στα γραφεία του Νομικού Προσώπου επί της οδού Δαρδανελίων 15 Έδεσσα (Βρεφονηπιακός Σταθμός) , Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 08:00π.μ. έως 12:30μ.μ..



Απαιτούμενα δικαιολογητικά



1) Αίτηση –Υπεύθυνη Δήλωση



2)Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, από το οποίο να προκύπτει η ηλικία του παιδιού.



3) Βεβαίωση γιατρού για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού και τα παραγματοποιηθέντα εμβόλια.. Επίσης πρόσφατα αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης (Mantoux)



4) Αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης τελευταίου έτους ή το τελευταίο εκκαθαριστικό της εφορίας (σε περίπτωση που δεν υποχρεούται να υποβάλλει φορολογική δήλωση θα προσκομίζεται βεβαίωση της οικείας Δ.Ο.Υ.)



5) Βεβαίωση εργοδότη για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα ή βεβαίωση υπηρεσίας για τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα ή όποιο άλλο δικαιολογητικό επιβεβαιώνει την εργασία των γονέων –κηδεμόνων.



6) Απόδειξη λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ για την ακριβή διεύθυνση κατοικίας.



Για την εγγραφή παιδιού, στο Σταθμό, αλλοδαπών γονέων εκτός από τα παραπάνω δικαιολογητικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας.



Για την επανεγγραφή απαιτούνται όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά πλην της ληξιαρχικής πράξης γέννησης του παιδιού.



Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι γονείς για τους όρους φιλοξενίας των νηπίων. Όλα τα σχετικά έγγραφα και δικαιολογητικά(αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, έντυπο βεβαίωσης γιατρού) θα τα βρείτε συνημμένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Έδεσσας (στη διαδρομή :dimosedessas.gov.gr >Αρχική>Υπηρεσίες>46: Δημοτολόγιο, Ληξιαρχείο, Παιδικοί Σταθμοί >Παιδικοί Σταθμοί )καθώς και στα γραφεία του «ΕΥ ΖΗΝ».



Πληροφορίες:


Προϊσταμένη Τμήματος Προσχολικής Αγωγής κ. Τσορμπατζόγλου Κατερίνα.

Τηλ. 23810 24074

Συνημμένα αρχεία : Όροι Εγγραφής Νηπίων, ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΗΠΙΟΥ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ









Δήμος Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *