Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Παράταση στην υποβολή του Ε9 μέχρι τα μέσα Ιουνίου

Τη δυνατότητα να υποβάλουν δηλώσεις στοιχείων ακινήτων (Ε9) μέχρι την έκδοση των εκκαθαριστικών-δηλώσεων του φόρου, στα μέσα Ιουνίου, χωρίς να επιβαρύνονται με πρόστιμα, θα έχουν οι φορολογούμενοι σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, μία ημέρα πριν το τέλος της προθεσμίας για υποβολή Ε9.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, θα προωθηθεί για ψήφιση σχετική ρύθμιση, ενώ μετά την έκδοση των εκκαθαριστικών, θα προβλεφθεί νομοθετικά εύλογος χρόνος για διορθώσεις τυχόν λαθών χωρίς επιβαρύνσεις.

Όπως σημειώνει το υπουργείο Οικονομικών, η ηλεκτρονική εφαρμογή του Περιουσιολογίου (Ε9) παραμένει ανοικτή (σήμερα είναι η 103η ημέρα λειτουργίας της) και το 50% των δηλώσεων έχει υποβληθεί τις τελευταίες πέντε ημέρες.ΠΗΓΗ: news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *