Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Επιτυχίες από τα τμήματα υποδομών της Αναγέννησης Γιαννιτσών

Οι επιτυχίες είναι συνεχόμενες για τα τμήματα υποδομών της Αναγέννησης Γιαννιτσών που στα τουρνουά που λαμβάνουν μέρος τμήματα υποδομών του ιστορικού συλλόγου της Πέλλας
οι επιτυχίες είναι συνεχόμενες, πρωτιά πήρε ο σύλλογος σε πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης ενώ για ακόμα μια χρονιά το παιδικό τμήμα πέρασε και διεκδικεί με πολλές αξιώσεις τον τίτλο στον τελικό του πρωταθλήματος του παιδικού πρωταθλήματος Πέλλας.
Όλα αυτά δείχνουν σημάδια ότι ο ΓΑΣ όλα αυτά τα χρόνια έκανε και κάνει σημαντική δουλειά στα τμήματα υποδομής του συλλόγου της Πέλλας. Ήδη ο ερασιτέχνης που θα κληθεί να λάβει δράση αν τελικά η ομάδα υποβιβαστεί και έχει εκλέξει πρόσφατα ένα αξιόλογο διοικητικό συμβουλίου με επιχειρηματίες δικηγόρους γιατρούς , εκπαιδευτικούς κ.α. να το πλαισιώνουν θα κάνει προπονήσεις με τα πιο μεγάλα παιδιά 30 περίπου στον αριθμό που είχε δώσει δανεικούς σε ομάδες Α’1 και Α’ κατηγορίας Πέλλας τώρα που τελείωσαν τα πρωταθλήματα της Πέλλας (η Α’1 τελείωσε και η Α’ έχει 3 ματς ακόμα).




Γιώργος Χατζηχρήστος-matiespellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *