Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Το video της ΝΤΡΟΠΗΣ! Όταν το βασικό πτυχίο προσπαθεί να υποβαθμίσει το ανώτερο επίπεδο σπουδών! (vid)

Η αναγνώριση των ακαδημαϊκών προσόντων αποτελεί κατάκτηση του ευρωπαϊκού πολιτισμού και της παιδείας και αποτελεί κοινή πρακτική σε όλες τις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης..στην Ελλάδα όμως δεν συμβαίνει αυτό!



Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που με το νέο σχέδιο νόμου υποβαθμίζει τους διδάκτορες και προάγει απλούς απόφοιτων σχολών.

Οι απόφοιτοι αυτών τον αμφίβολων σχολών στο βωμό του προσωπικού τους κέρδους συκοφαντούν με όποιο μέσο τους δίνεται, προσπαθώντας να μειώσουν τις γνώσεις και τα προσόντα, προάγοντας το βασικό τους πτυχίο. Πρόσφατα έφτασαν στο σημείο να δημιουργήσουν και κοινωνικές ιστορίες θίγοντας για άλλη μια φορά εκατοντάδες αξιόλογους ανθρώπους!

Ως πότε θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε τέτοιους φτηνούς τρόπους αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης;;
Είναι κρίμα άνθρωποι σαν αυτούς που το δημιούργησαν να βρίσκονται κοντά σε μικρά παιδιά..





Και για να μην ξεχνάμε ποια είναι τα δύο τμήματα '' Ειδικής Αγωγής'' που δημιούργησαν αυτό το αισχρό video για να προάγουν τα προσωπικά τους συμφέροντα σας θυμίζουμε πως δημιουργήθηκαν:

Το ΠΤΕΑ Βόλου ιδρύθηκε το 1993. Η εισαγωγή φοιτητών καθυστέρησε, αφού διαπιστώθηκε στη συνέχεια ότι η λειτουργία ενός τέτοιου τμήματος δεν είναι σύμφωνη με τις σύγχρονες τάσεις στην ειδική αγωγή. Η Πολιτεία αποφάσισε τελικά κι ανακοίνωσε τη μη λειτουργία του Τμήματος. Ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις τοπικών πολιτικών παραγόντων της Μαγνησίας και ισχυρών εκκλησιαστικών παραγόντων και η απόφαση αναθεωρήθηκε εκ’ νέου. Υπό αυτές τις συνθήκες έγινε η πρώτη εισαγωγή φοιτητών το 1998.

Το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής δεν ιδρύθηκε ως παιδαγωγικό τμήμα Ε.Α. Δεν ήταν τμήμα παραγωγής εκπαιδευτικών, όπως προδίδει ο τίτλος του. Οι απόφοιτοι του εντάσσονται στον κλάδο ΠΕ10 Κοινωνιολόγων, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο του τμήματος http://www.uom.gr/index.php?tmima=7&categorymenu=2 , αλλά και σε θέσεις δασκάλων ειδικής αγωγής.

Αναγνώστρια

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *