Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ολοκλήρωση της δράσης ''Βιβλιόδενδρο'' του Δήμου Σκύδρας

Με την κλήρωση 53 βιβλίων, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 6/5/14 στο Δημαρχείο, ολοκληρώθηκε η πολιτιστική δράση «Βιβλιόδενδρο» του Δήμου Σκύδρας. Αφορμή για τον σχεδιασμό της έδωσαν οι παγκόσμιες ημέρες βιβλίου 2 και 23 Απριλίου και σκοπός της ήταν η διάδοση της φιλοαναγνωσίας και παράλληλα η στήριξη και η ανάδειξη του πνευματικού έργου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. 

Τα βιβλία προσφέρθηκαν από :Π. Αδαμίδου, Ι. Ανδρεάδη, Ε. Βογιατζέρη, Δ. Γιαννακίδη, Α. Γκουνούλη, Σ. Θεοδοσιάδη, Λ. Ιγνατιάδη, Α. Καλώση, Α. Καμαράκη, Ι. Καραπαναγιώτη, Π. Κατσικάρη, Δ. Κοτζαβασίλογλου, Θ. Λαζαρίδη, Η. Μέγα, Μ. Μέγα, Σ. Μηνά, Α. Πεντερίδη, Δ.Πολυχρονιάδη, Ι.Σαρίογλου, Θ.Σεμερτζίδη, Μ.Σημαιοφορίδου, Ε.Στόγιου.Γ.Σωμαράκη, Κ.Σωτηριάδη, Α.Χιώτη, Γ.Χρυσαφίδη. 

Τυχεροί , με τη σειρά της κλήρωσης, αναδείχθηκαν:Α.Καραπουλιτίδης, Ι.Πολυχρονιάδης, Χ.Αλεξανδρίδου, Μ.Δουλκερίδου, Β.Χρυσοχοΐδης, Χ.Σελίδου, Β.Δεμερτζή, Π.Μάστορα, Κυρ.Παπαδόπουλος, Ν.Δημητριάδης, Φ.Ανδρέου, Σ.Ντούπης, Ε.Λαζίδου, Ε.Αλμπάνη, Γ.Νασούδης, Μ.Τουμανίδου, Ε.Φαντίδης, Α.Κουμπρίδου, Μ.Κακαλέ, Κ.Αλμαλή, Α.Καλτσά, Λ.Χρυσοχοΐδης, Α.Δούλδουρα, Φ.Γαλάνης, Π.Κριβάση, Ζ.Χρυσουλίδου, Π.Αδαμίδου, Α.Κωστελίδης, Ν.Τζουβάρας, Τ.Φωτιάδου, Α.Κουτσίκου, Δ.Βασιλειάδης, Μ.Φ.Σάγγα, Ε.Αθανασιάδου, Ν.Μαυρίδης, Ε.Παπουτσή, Ε.Αλεξανδρίδου, Α.Παπαδόπουλος, Α.Αλμπάνη, Ε.Μπιτζόλα, Β.Λεωνίδου, Μ.Χρήστου, Π.Παρασκευά, Ν.Σαμπάνη, Α.Αρκουμάνη, Δ.Πολυχρονιάδης, Δ.Μητκούδης, Ι.Κωνσταντίνου, Κ.Αλεξανδρίδου, Κ.Καραμπουγιούκης, Ν.Γκβελεσιάνη, Α.Σότιν, Β.Λαμπρίδης.

Η παράδοση των βιβλίων γίνεται στο Δημαρχείο (ισόγειο, γραφείο 5) από την Ελπίδα Αθανασιάδου τηλ.:2381351827 τις εργάσιμες ημέρες κι ώρες.



Γραφείο Τύπου 
Δήμου Σκύδρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *