Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Προθεσμία επτά ημερών από το ΙΚΑ για ρύθμιση εργοδοτικών οφειλών

Επταήμερη προθεσμία θα δίνει το ΙΚΑ σε εργοδότες - οφειλέτες εισφορών για να ρυθμίζουν τα χρέη τους. Η προθεσμία αφορά αυτούς που είχαν υποβάλει αιτήσεις υπαγωγής είτε στη «νέα αρχή» είτε στο παράλληλο καθεστώς ρύθμισης «παλαιών» (έως 31/12/2012) και νέων (από 1/1/2013) χρεών και δεν έχουν καταβάλει την πρώτη δόση.

Παράλληλα το Κέντρο Είσπραξης Οφειλών έχει περάσει στη λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης για οφειλές ύψους 270 εκατομμυρίων ευρώ στο τρίμηνο Ιανουαρίου- Μαρτίου 2014.

Σημειώνεται ότι κατά το πρώτο τρίμηνο Ιανουαρίου-Μαρτίου εκδόθηκαν 7.498 εντολές για κατασχέσεις εις χείρας τρίτων, 1.832 παραγγελίες κατάσχεσης κινητών και ακινήτων ενώ δρομολογήθηκαν 556 κατασχέσεις ακινήτων και 133 αναγγελίες πλειστηριασμών.



Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *