Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Τραγωδία στα Γιαννιτσά: Μαθητής δε μπόρεσε να αντέξει το στρες των Πανελληνίων και αυτοκτόνησε!

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΣΟΚ: ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!

ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΕΛ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!


Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί στα Γιαννιτσά. Ένας 18χρονος μαθητής αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον πέμπτο όροφο οικοδομής, δίπλα στο 1ο ΓΕΛ
της περιοχής.

Ο 18χρονος πιθανώς να μην άντεξε την πίεση των πανελληνίων εξετάσεων, στις οποίες θα συμμετείχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα και έχει μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.



Tο παιδί έφυγε από το σπίτι του το πρωί, αλλά δεν πήγε στο σχολείο για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις όπως επιβεβαίωσαν και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. Κατευθύνθηκε στην πολυκατοικία και τα όσα ακολούθησαν ξεσήκωσαν ολόκληρη την περιοχή.

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε πολύ γρήγορα ασθενοφόρο, που παρέλαβε το άτυχο παιδί βαριά χτυπημένο, με πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΕΚΕΠΥ Βορείου Ελλάδος, Τζίνα Λεπτοκαριδου, που μίλησε στο NewsIt, ο άτυχος μαθητής κατέληξε στο δρόμο για το Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Οι γονείς του μαθητή έτρεξαν στο νοσοκομείο και ενημερώθηκαν για την τραγική είδηση. Στο νοσοκομείο αναμένονται και αστυνομικοί που θα προσπαθήσουν μέσα από τις καταθέσεις που θα πάρουν, να ρίξουν φως στα αίτια της αυτοκτονίας.
πηγη: Kalmopias.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *