Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 17/6 τα Ζώδια!

Όσο περισσότερο περιμένεις το μέλλον τόσο μικρότερο θα είναι


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η φροντίδα ενός φίλου ή ατόμων που είναι πολύ κοντά σου θα σε ευχαριστήσει και θα σου δώσει την αίσθηση ότι αξίζεις και ότι κάτι μπορείς να προσφέρεις και εσύ.
Έρωτας: Προσπαθείς να μην χάσεις την φιλία με ένα άτομο που είσαι μαζί γιατί έχεις ανάγκη να εξελίσσεις την σχέση ή τη δυνατότητα να γνωρίσεις μέσα από το κομμάτι της επικοινωνίας σου ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να μεταβείς σε μια καλύτερη κατάσταση γιατί σου χρειάζεται η αυτονομία σου και μόνο έτσι θα βγάλεις τα ηγετικά σου στοιχεία.




Γενικά: Έχεις κάποιες ευθύνες που μπορεί να σε κάνουν να υπερβάλεις και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα το πολύ φιλικό ή ανοικτό πνεύμα που πιθανόν να έχουν οι άλλοι γύρω σου.
Έρωτας: Η σχέση με Υδροχόο σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου γιατί δεν μπορείς εύκολα να δεις πολύ μακριά και να εξελιχτείς μαζί του γιατί έχεις κάποια μπλοκαρίσματα. Η επαφή με Τοξότη σε μπερδεύει γιατί δεν ξέρεις ακριβώς ποια είναι τα συναισθήματά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να κάνεις τομές και αλλαγές και να δεχτείς κάτι πιο πρωτοποριακό για να προχωρήσεις σε κάποιους τομείς δεν είναι εύκολο για σένα γιατί κατά κάποιο τρόπο έχεις ένα συντηρητισμό.




Γενικά: Δεν σου αρέσει να βλέπεις την αλήθεια για αυτό μπορεί να καλύψεις κάποιες καταστάσεις αλλά αυτό σου κάνει καλό μόνο προσωρινά. Υπάρχει όμως μέσα σου η διάθεση να αλλάξεις και να προχωρήσεις μπροστά.
Έρωτας: Η επαφή με Υδροχόο θα σε δυναμώσει αλλά θα είναι με αντάλλαγμα, δηλαδή θα χρειαστεί να αλλάξεις συμπεριφορά και αυτό που θα λες να το κάνεις πράξη γιατί μερικές φορές είσαι ήξεις αφήξεις. Ο Αιγόκερως σε βάζει στα βαθιά νερά και αυτό είναι κάπως δύσκολο για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο προγραμματισμός μιας κατάστασης που μπορεί να σχετίζεται με το εξωτερικό πιθανόν να σε βάζει σε μεγαλύτερο κόπο από άλλες φορές θα τα καταφέρεις γιατί έχεις την εξυπνάδα να ελιχτείς.




Γενικά: Υπάρχουν κάποιες περίεργες καταστάσεις που δεν μπορείς να εξηγήσεις ή να αντιληφθείς με τον δικό σου τρόπο, γιατί δεν σου αρέσει να κάνεις πράγματα πρωτοποριακά. Πιθανόν να σε περιτριγυρίζει η διάθεση να ανακαλύψεις τον εαυτό σου με μεθόδους όπως π.χ. η ψυχολογία – δεν είναι όμως εύκολο για σένα να το δεχτείς.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Υδροχόο θα σε προβληματίσει γιατί δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να του συμπεριφερθείς. Η επαφή που θα έχεις με ένα Ταύρο θα δημιουργήσει καλές εντυπώσεις και θα έρθετε κοντά, προς το παρόν, φιλικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η εκτίμησή σου για κάποια συνεργασία, κυρίως με ένα Υδροχόο μπορεί να αλλάξει γιατί έχετε μεταξύ σας άπειρα θέματα που χρειάζεται να επιλύσετε. Να προσπαθήσεις να καταλάβεις περισσότερο τον τρόπο που σκέφτονται οι συνεργάτες σου.




Γενικά: Έχεις κατά κάποιο τρόπο ασχοληθεί με το να δημιουργήσεις ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον με τα άτομα που είσαι κοντά. Ίσως να μεσολαβήσεις σε μια υπόθεση φίλων για να τα ξαναβρούνε.
Έρωτας: Χρειάζεσαι ανοικτό μυαλό και κυρίως μεγαλύτερη χαλαρότητα με το πρόσωπο που είσαι μαζί. Ο λόγος είναι ότι δεν γίνεται να είστε συνέχεια στην κόντρα από δικές σου απόλυτες πεποιθήσεις και πιθανόν με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξεις περισσότερο, κυρίως με τον Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που σε δεσμεύουν σε μια συνεργασία και να δείξεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για να μπορέσεις για να προχωρήσεις. Το καλό είναι ότι έχεις περιθώριο για να βελτιώσεις αυτό που έχεις σκοπό να κάνεις.




Γενικά: Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και μπορεί να καθυστερείς γιατί οι καταστάσεις σε πηγαίνουν από εδώ και από εκεί και δεν σε αφήνουν να αποφασίσεις. Με ένα φίλο σου θα περάσεις μια δοκιμασία γιατί θα χρειαστεί να πάρεις προσωπική θέση.
Έρωτας: Η επαφή με Υδροχόο θα σου δημιουργήσει μια μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση ή ένα εσωτερικό ταρακούνημα αλλά το ίδιο θα συμβεί και σε αυτόν. Αν δεν έχεις καλή γνώμη για ένα Σκορπιό στην πορεία του χρόνου θα δεις ότι κάνεις λάθος.
Οικονομικά & Καριέρα: Δημιουργείς μια κατάσταση πέρα από τις δικές σου δυνατότητες και αυτό θα σε βγάλει στην αντίπερα όχθη. Η δουλειά σου χρειάζεται σε μερικά σημεία εξέλιξη μέσω ηλεκτρονικών ή κάποιων άλλων μεθόδων.




Γενικά: Δημιουργείς με τον τρόπο σου μια ασφαλιστική δικλείδα και ο λόγος είναι ότι θέλεις να νιώθεις εξασφάλιση και να προστατευθείς από διάφορα αρνητικά. Η συμμετοχή σου σε ένα φιλικό γκρουπ θα σου κάνει καλό.
Έρωτας: Η διασταύρωση πληροφοριών για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σου φέρει καλές ειδήσεις και με τον δικό σου τρόπο θα προσπαθήσεις να έρθεις κοντά του και να κάνεις εσύ το παιχνίδι, παρ' όλο που μερικές φορές δείχνεις μια αδιαφορία ή αδράνεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να πατήσεις γερά στα πόδια σου, κάνοντας μεγαλύτερα βήματα για να προλάβεις τις εξελίξεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μια καλή εξέλιξη σε ένα ατομικό θέμα.




Γενικά: Έχεις κάποια προβλήματα που θα χρειαστεί να λύσεις με ένα τρόπο διαφορετικό. Συζήτησέ τα με φίλους ή άτομα που μπορούν να σου δώσουν μια έξτρα πληροφορία.
Έρωτας: Η επαφή με Υδροχόο σε συγκλονίζει μερικές φορές και κυρίως σε βάζει να σκεφτείς διαφορετικά από τον δικό σου τρόπο. Όμως κάνε ένα βήμα μπροστά κάθε φορά, ακόμα και αν δεν το αφήσεις να φανεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση με την ομάδα που συνεργάζεσαι μπορεί να έχει αυτή την στιγμή κάποιες δυσκολίες για να βρείτε τον κοινό στόχο. Αλλά αν ακούσεις προσεκτικά και τους άλλους μπορεί κάτι να αποκομίσεις που θα το χρειαστείς σε μια μετέπειτα φάση.




Γενικά: Η επικοινωνία σου θα είναι μεγάλη γιατί θα πάς από εδώ και από εκεί και θα γνωρίσεις πολύ κόσμο που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Μπορεί βέβαια κάτι να σε απασχολεί όμως δεν θα το μοιραστείς με κανένα.
Έρωτας: Προσπαθείς όσο μπορείς να έχεις μια καλή επαφή με το άτομο που είσαι παρ' όλο που ίσως κρύβεις τα βαθιά σου συναισθήματα και θέλεις να τα κρατάς για σένα. Πιθανόν να σε απασχολεί η ιδέα ενός Ταύρου αλλά θα μένει εκεί γιατί δεν γίνεται κάτι άλλο. Το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος είναι άτομα που σε ενδιαφέρουν αλλά έχεις κάποιες επιφυλάξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η οικονομική σου κατάσταση μερικές φορές σε ωθεί να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σου δώσουν την άνεση να αποκτήσεις κάποια χρήματα παραπάνω.




Γενικά: Έχεις μια αναστάτωση και προσπαθείς να την κρύψεις και κάπως να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Επειδή έχεις ανάγκη από επιπλέον πληροφόρηση για το θέμα ενός δικού σου ατόμου πιθανόν να κάνεις αθόρυβα την έρευνα σου.
Έρωτας: Η επαφή με Λιοντάρι θα σε κάνει να νιώσεις κάπως δύσκολα γιατί μπορεί να μην εκδηλώνει τις προθέσεις του και αυτό να σε κουράζει. Η συζήτηση με έναν Καρκίνο μπορεί να ξεκινήσει καλά αλλά θα χρειαστεί ένα χειρισμό για να μην χαθείτε στην μέση της διαδρομής.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις έντονες διεργασίες πριν καταλήξεις σε κάτι πολύ αποφασιστικό και απόλυτο που μπορεί να σε κάνει να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις. Πάντως αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο να περιμένεις κάτι πολύ καλό.




Γενικά: Μαζεύεις τα στοιχεία που χρειάζεσαι για να είσαι σε ετοιμότητα. Η προσωπική σου άποψη θα μετρήσει πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Κρατάς όμως κάποιες αποστάσεις οι οποίες θα σε δυσκολέψουν εξαιτίας της σοβαρότητας ή της ωριμότητάς σου.
Έρωτας: Αν σχετίζεσαι με Ταύρο, Λιοντάρι ή Σκορπιό θα σου δημιουργηθεί μια αναστολή και θα χρειαστείς να είσαι περισσότερο ο εαυτός σου γιατί θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην μεταξύ σας επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις ένα προσωπικό σου θέμα γιατί υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που σε πνίγουν και δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις. Προσπάθησε να πετάξεις τον φόβο μακριά σου και να μην έχεις σφοδρές αντιπαραθέσεις.





Γενικά: Η διάθεσή σου να διαπραγματευτείς ανοικτά όλες σου τις υποθέσεις και να μιλήσεις για αυτά που σε προβληματίζουν θα είναι αρκετά μεγάλη. Θα βάλεις ακόμα και όρια σε άτομα ή καταστάσεις που σε ενοχλούν.
Έρωτας: Ένα δυναμικό Λιοντάρι ίσως με τον τρόπο του να σε διεκδικήσει και να σε κάνει να νιώσεις ότι θα πρέπει να ανταποκριθείς άμεσα. Από την στάση σου όμως θα καθορισθούν πολλά γιατί εσύ μπορεί να είσαι αλλού. Ο Καρκίνος σίγουρα σου κάνει περισσότερο αίσθηση γιατί έχετε ίδια συναισθηματική ανταπόκριση.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο θα δεις ότι θα βρεις κάτι πολύ δημιουργικό να κάνεις και να ξελασπώσεις από τις πολλές δυσκολίες που κατά εποχές σου συμβαίνουν. Η φροντίδα σου πάντως θα εστιαστεί σε ένα ακίνητο.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *