Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Αξιολόγηση light σε "δικά μας παιδιά"

Αξιολόγηση light σε "δικά μας παιδιά"Αξιολόγηση δύο ταχυτήτων θα εφαρμοστεί για τους υπαλλήλους στο Δημόσιο, ανάλογα με τη θέση στην οποία απασχολούνται.

Ευνοημένοι της αξιολόγησης αποδεικνύονται οι περίπου 2.000 δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν αποσπαστεί και υπηρετούν σε γραφεία βουλευτών, ευρωβουλευτών και στο γραφείο του Έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν, ακόμη και στα κόμματα ή στην ΑΔΕΔΥ και σε φορείς αυτής (όπως το Κοινωνικό Πολύκεντρο που εποπτεύει).

Κριτές για τους συγκεκριμένους υπαλλήλους θα είναι –όπως προβλέπει απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης- οι άμεσοι προϊστάμενοί τους.

Στην πράξη αυτό συνεπάγεται ότι οι ίδιοι βουλευτές, ευρωβουλευτές, γενικοί διευθυντές και γενικοί γραμματείς των κομμάτων και της ΑΔΕΔΥ, οι οποίοι ζήτησαν την απόσπασή τους θα είναι και οι αξιολογητές τους.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα από τα Νέα:




Πηγή: Τα Νέα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *