Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Θρίαμβος των ελληνικών δυνάμεων στη μάχη του Κιλκίς (Σαν σήμερα 22/6)

1996: στις ΗΠΑ, η Κλου Κλουξ Κλαν έκανε αντικυβερνητική διαδήλωση στο Γκρίνβιλ του Τέξας, όπου προσφάτως είχαν πυρποληθεί δύο εκκλησίες μαύρων.

1913: Οι ελληνικές δυνάμεις θριαμβεύουν επί των βουλγαρικών στη Μάχη του Κιλκίς.

1906: γεννήθηκε στην Αυστρία ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης, Μπίλι Γουάιλντερ. Σκηνοθέτησε, μεταξύ άλλων, τις ταινίες "Με Διπλή Ταυτότητα" το 1944, "Η Λεωφόρος της Δύσης" το 1950, "Μερικοί το Προτιμούν Καυτό" το 1959 και "Η γκαρσονιέρα" το 1960.





Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 22/6
 
1985 Στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκεται ο Bryan Adams με το τραγούδι "Heaven", περίπου ενάμιση χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Ήταν μέρος του τέταρτου στούντιο άλμπουμ του Καναδού καλλιτέχνη, "Reckless" το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1984. Το τραγούδι επανακυκλοφόρησε σαν single τον Απρίλιο του 1985.

2003 Οι Evanescence βρίσκονται στην κορυφή των Βρετανικών Albums Chart με το "Fallen".  Είναι το πρώτο στούντιο άλμπουμ του Αμερικανικού goth/rock συγκροτήματος και είχε κυκλοφορήσει το Μάρτιο. Είναι το πιο εμπορικό τους άλμπουμ, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια αντίτυπα. Το 2004 στην 46η τελετή απονομής των Grammy Awards, οι Evanescence κέρδισαν τα βραβεία "Best New Artist" και "Best Hard Rock Performance". Την ίδια στιγμή το single "Bring Me to Life" εξακολουθεί, για τρίτη εβδομάδα να βρίσκεται στην πρώτη θέση των Βρετανικών Singles Chart.


Αθλητισμός 22/6
 

22/6/2011 10 άτομα συλλαμβάνονται από την αστυνομία με την κατηγορία της συμμετοχής σε παράνομο στοίχημα και άλλες αξιόποινες πράξεις. Ανάμεσα τους και ο Αχιλλέας Μπέος, πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου που θα κριθεί προφυλακιστέος, ενώ θα ακολουθήσουν ποινικές διώξεις για άλλα 83 άτομα. Η έρευνα έχει ξεκινήσει ήδη από τις 23/9/2010 όταν η αντεισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου ανέλαβε να διερευνήσει τις καταγγελίες για τα στημένα παιγνίδια. Δύο μήνες μετά, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα θα τιμωρηθούν με υποβιβασμό στην Δ’ Εθνική.

22/6/2001 Διεξάγεται το 23ο Ολυμπιακό Ράλλυ Πελοποννήσου. Στην τρίτη θέση της κατηγορίας Ν και στην τέταρτη της γενικής κατάταξης τερματίζει ο ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος, που συμμετέχει για πρώτη φορά σε χωμάτινο αγώνα οδηγώντας ένα Mitsubishi Lancer EVO VI και με συνοδηγό τον Κώστα Στεφανή

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *