Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Εκδήλωση του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γιαννιτσών ''Η Πέλλα''

Το Σαββάτο 31/5, στο Πνευματικό Κέντρο των Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση λήξης των χορευτικών τμημάτων του ομίλου μας «Πρώτο Καλοκαιρινό Φεγγάρι», η οποία ήταν λιτή αλλά ποιοτικού επιπέδου. 

Η εκδήλωση άνοιξε με το σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Ε.Ο.Γ κ. Γεωργίου Δόντσιου, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τους γονείς που επιλέγουν να εμπιστευθούν τα παιδιά τους στον Ε.Ο.Γ ''Η ΠΕΛΛΑ'', αποδεικνύοντας ότι είναι ικανοποιημένοι από το έργο που προσφέρει στον πολιτισμό του τόπου μας. Ενημέρωσε επίσης ότι η οριστική αυλαία της φετινής χρονιάς θα είναι στις 18 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη, στο ανοιχτό θέατρο των Γιαννιτσών με μια πραγματικά μεγαλειώδη παράσταση με θέμα «Ο χορός από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα», η οποία εντάσσεται στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων από την ίδρυση του ομίλου. 

Η αξιέπαινη απόδοση των 100 περίπου χορευτών, οι προσεγμένες χορογραφίες, το σκηνικό και η γνήσια παραδοσιακή μουσική, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα στο κοινό, που χειροκροτούσε με ενθουσιασμό σε όλη τη διάρκεια της παράστασης. Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. 

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, τους χοροδιδασκάλους μας κ. Στοϊωάννου Ορέστη και κ. Κεχαγιά Τασούλα που είχαν την επιμέλεια όλης της παράστασης, τους χορευτές μας μικρούς και μεγάλους, για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και όλους όσους βοήθησαν καθοιονδήποτε τρόπο για την επιτυχία της εκδήλωσης. 


Με εκτίμηση 
Το Δ. Σ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *