Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Συλλήψεις για κλεπταποδοχή Ι.Χ. Φορτηγών στα Γιαννιτσά

Συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, τρεις άντρες ηλικίας 36, 42 και 60 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 

Ειδικότερα, στο 1ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Γιαννιτσών – Αξού Πέλλας, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος σε δύο Ι.Χ. Φορτηγά (ρυμουλκά) με πινακίδες κυκλοφορίας από την Βουλγαρία, όπου επέβαιναν οι προαναφερόμενοι και διαπιστώθηκε ότι ήταν έμφορτα με τρία και οχτώ Ι.Χ. Φορτηγά αντίστοιχα, τα οποία έφεραν εμφανείς αλλοιώσεις και παρεμβάσεις στον εργοστασιακό αριθμό πλαισίου τους.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από 02.06.2014 έως 06.06.2014, συνολικά έντεκα οχήματα μεταφέρθηκαν με την εταιρεία μεταφορών του 60χρονου από τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να εξαχθούν με εντολή των δύο υπηκόων Νιγηρίας στη Γερμανία και ακολούθως στη Νιγηρία.

Τα παραποιημένα οχήματα κατασχέθηκαν. Επιπλέον, ένα από τα ένφορτα Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο του, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή 28.05.2014 από το Άδενρο της Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διερεύνηση της δράσης των προαναφερόμενων, καθώς και την ανεύρεση και των υπολοίπων κατόχων των Ι.Χ. Φορτηγών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.



 ΠΗΓΗ: thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *