Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Γίνε κι εσύ χαρακτήρας του Game of Thrones!

Ο συγγραφέας των βιβλίων Game of Thrones, George R.R. Martin, προσφέρεται να σκοτώσει έναν οπαδό της σειράς με έναν φρικιαστικό λογοτεχνικό θάνατο, έναντι 20.000 δολαρίων. 

Ο George R.R. Martin έχει ξεκινήσει μια καμπάνια για το Wild Spirit Wolf Sanctuary, μια οργάνωση που φιλοξενεί λύκους και για το Food Depot της Santa Fe. Όποιος θέλει να συμμετέχει για να βοηθήσει αυτές τις οργανώσεις, έχει την ευκαιρία να κερδίσει κάποια από τα βραβεία που είναι όλα σχετικά με το Game of Thrones. 

 Οι δυνατότητες προσφοράς ξεκινούν από τα 10 δολάρια και φτάνουν τις 20.000 δολάρια. Με αυτό το ποσό ο συγγραφέας θα γράψει έναν ρόλο για μία γυναίκα και έναν άντρα στο επόμενο βιβλίο του, και ο χαρακτήρας αυτός θα σκοτωθεί με τον χαρακτηριστικό τρόπο του Game of Thrones. 

 Δυστυχώς, αν σκεφτόσασταν να προσφέρετε 20 χιλιάδες για να δείτε το όνομά σας γραμμένο σε ένα βιβλίο του Game of Thrones, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος: ήδη έχουν προσφερθεί 4.000 άνθρωποι, και η ευκαιρία έχει χαθεί. Η επιλογή θα γίνει μέσα από αυτούς τους 4.000. 




Πηγή: lifo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *