Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Στην Έδεσσα ο Καλεντερίδης Σάββας για την παρουσίαση βιβλίου

Την παρουσίαση του βιβλίου ''Αρχαία Μακεδονία'' του γνωστού Εδεσσαίου συγγραφέα Ευαγγελίδη Δημητρίου, πραγματοποίησε σήμερα (01/6) το Δ.Σ του συλλόγου ''Βιβλιόφιλοι Έδεσσας'', στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου (Βαρόσι) στην Έδεσσα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι επανεκλεγέντες Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Δήμαρχος Έδεσσας, Θεοδωρίδης Θεόδωρος και Γιάννου Δημήτρης, αντίστοιχα, οι οποίοι δέχθηκαν τα συγχαρητήρια και τις ευχές των παρευρισκομένων καθώς και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι. Τον λόγο αρχικά έλαβε η πρόεδρος του παραπάνω συλλόγου Σεμερτζίδου Δέσποινα, παρουσιάζοντας τους προσκεκλημμένους.

Κατόπιν, ο γνωστός Καλεντερίδης Σάββας, αφού προλόγισε το βιβλίο και ενέπλεξε το εγκώμιο του Εδεσσαίου συγγραφέα για το πλούσιο συγγραφικό του έργο, μίλησε για την κρίση που... χτύπησε και το βιβλίο, το οποίο χαρακτήρισε... σανίδα σωτηρίας για την κοινωνία που καταρρέει και στην προσπάθεια που γίνεται από ξένους εκδοτικούς οίκους να ελέγξουν την κυκλοφορία και το περιεχόμενο των βιβλίων στη χώρα μας.


Στην συνέχεια, ανέπτυξε το περιεχόμενο του βιβλίου ο γνωστός ιστορικός και συγγραφέας Βαλσαμίδης Μανώλης και τέλος ο συγγραφέας του βιβλίου Ευαγγελίδης Δημήτριος. Την ώρα του διαλείματος οι παρευρισκόμενοι άκουσαν παραδοσιακούς σκοπούς της πόλης, που έπαιξαν τα μέλη του συλλόγου ''Μέγας Αλέξανδρος'' της Έδεσσας.


by sakis | karatzova.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *