Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 13/7 τα Ζώδια!

Όσο περισσότερο βασίζεσαι σε δυνάμεις έξω από εσένα τόσο περισσότερο εξουσιάζεσαι από αυτές.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, θα διαπιστώσεις ότι χρειάζεται να κάνεις μια υπέρβαση για να ανταπεξέλθεις στις περιστάσεις. Βέβαια, όσο περνάει η μέρα θα βελτιώνεται η κατάσταση και θα νιώθεις ότι μπορείς να κυριαρχήσεις πάνω στις καταστάσεις με την προσωπική σου αύρα.
Ερωτικά: Έχεις υπερβολικές επιθυμίες και πιθανόν θέλεις να περιφέρεις, σαν τρόπαιο, το σύντροφό σου, για να εισπράξεις καλές κριτικές. Όμως σιγά-σιγά όσο περνάει η μέρα θα συνέλθεις και θα είσαι περισσότερο ο αληθινός σου εαυτός.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δυνατότητα να διαχειριστείς τις οικονομικές απαιτήσεις μιας οργανωμένης δουλειάς θα σε πιέσει αρκετά. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις παρορμητικά γιατί οι περιστάσεις μεταβάλλονται πιο γρήγορα από όσο νόμιζες.




Γενικά: Αναπτύσσεις άμυνες και με τον τρόπο σου κρατάς απόσταση από τα γεγονότα. Προσπαθείς να μην υποκύπτεις σε πονηρές πολιτικές ούτε σε κολακείες. Γι' αυτό θα διαλέξεις το δρόμο της μεγαλοψυχίας και της κατανόησης, λαμβάνοντας θετικά σχόλια.
Ερωτικά: Ένας Λέων σε κάνει πιο εξωστρεφή στα συναισθήματά σου. Γενικά όμως σε κατακλύζουν αισθήματα αγάπης που θες να μοιραστείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Μπορεί, ωστόσο, να συμπεριφερθείς εγωιστικά και να γίνεις ιδιαίτερα κτητικός με το σύντροφό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα μπορεί να μη δουλεύεις αλλά στύβεις το μυαλό σου για να παράγεις περισσότερους πόρους και εισοδήματα. Πιθανά έξοδα αναμένονται από κεράσματα που είσαι διατεθειμένος να κάνεις.




Γενικά: Αναζητάς την αποκλειστικότητα και αυτό σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο να διεκδικήσεις και να αναδειχθείς από αυτό. Συνήθως έχεις σεμνότητα σε ό, τι κάνεις και κυρίως σε ό, τι δημιουργείς. Σήμερα όμως έχεις ανάγκη να υπερτονίσεις τα έργα σου και να τα μοιραστείς με τρίτους.
Ερωτικά: Είναι ιδανική μέρα για σένα γιατί μπορείς και είσαι ο εαυτός σου και συγχρόνως δε γίνεσαι υπερβολικά διαχυτικός/ή. Πραγματικά μεταμορφώνεσαι και νιώθεις αναζωογονημένος.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να αναδειχθείς με κάθε τρόπο, γι' αυτό προσπαθείς να έρθεις σε επαφή με άτομα επιτυχημένα και να αντλήσεις από τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Ένα επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να προκύψει, απ' όπου θα αποκτήσεις σπουδαίες εμπειρίες.




Γενικά: Σταθεροποιείς τα συναισθήματά σου και αυτό σε βελτιώνει θεαματικά. Ξέρεις τί ψάχνεις και δεν γίνεσαι έρμαιο των άλλων. Σήμερα μπορείς να δράσεις και προβάλλεις όλα τα ταλέντα σου. Ο Δίας, που βρίσκεται για ακόμα δύο ημέρες στο ζώδιο σου, συνεχίζει να επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί τις δυο τελευταίες ημέρες.
Ερωτικά: Θέλεις να δείξεις ότι έχεις μεγάλη καρδιά και παραβλέπεις αρνητικές συμπεριφορές του συντρόφου σου. Παράλληλα επιζητείς και εσύ τα απαραίτητα συναισθήματα, ως ανταπόδοση, για να νιώσεις καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιο σου, από σήμερα και μέχρι και τις 31.7, θα σου δώσει έμπνευση και θα σε κινητοποιήσει για να βγάλεις χρήματα. Σήμερα, όμως, έχεις την ανάγκη να εισπράξεις κάποιες κολακείες και θαυμασμό για τα επιτεύγματα σου. Γι' αυτό μπορεί vα κάνεις έξοδα και να προσφέρεις πολλά. Ένα ακριβό γεύμα για χάρη μιας επαγγελματικής γνωριμίας είναι στα σχέδια από το οποίο μπορείς να αντλήσεις χρήσιμες πληροφορίες.




Γενικά: Σήμερα μπορεί να είναι η ημέρα της αναγέννησής σου. Αισθάνεσαι αναζωογονημένος και έχεις ενέργεια να δράσεις και να δημιουργήσεις. Το πιο σημαντικό είναι να αφήσεις τον εαυτό σου να εκφραστεί ελεύθερα και μέσα από αυτό θα νιώσεις καλύτερα.
Ερωτικά: Απελευθέρωσε τον ερωτισμό σου και «βούτηξε» στα αισθήματα σου. Μη φοβάσαι να δείξεις τον αληθινό σου εαυτό και αυτό που πραγματικά αισθάνεσαι. Σήμερα έχεις το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση του συντρόφου σου. Πιο συγκεκριμένα, με έναν Υδροχόο αναπτύσσετε μια δυνατή σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές έχεις ανάγκη τη συνεργασία. Οπότε άκουσε και ερεύνησε κι άλλες γνώμες, ώστε να ακολουθήσεις μια συλλογική απόφαση, που θα δικαιώσει το στόχο σου.




Γενικά: Πολλές φορές γίνεσαι αρκετά φιλικός και προσιτός στα άτομα που βρίσκονται γύρω σου και τώρα πιθανόν, να δικαιολογήσεις συμπεριφορές που άλλες φορές έκρινες έντονα.
Ερωτικά: Πρέπει να ανοιχθείς και να αποκαλύψεις την αλήθεια στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το οποίο πιθανόν να βρίσκεται στο εξωτερικό. Θες να είστε φίλοι με το σύντροφό σου, αλλά συγχρόνως προσπαθείς να ελέγχεις όλες τις κινήσεις του, πράγμα που θα σε φέρει σε αντίθεση με ένα Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεκινά μια περίοδος που μπορείς να διαχειριστείς τα οικονομικά σου με ιδιαίτερη ικανότητα. Θα έχεις κάποιες καλές ευκαιρίες να κερδίσεις χρήματα ή να σου επιστραφεί μέρος αυτών.



Γενικά: Σήμερα συμπεριφέρεσαι φιλικά προς όλους. Σου δίνεται, επίσης, ο χρόνος να σκεφτείς διάφορα θέματα, όπως ότι διχάζεσαι ανάμεσα σε μια επιθυμητή σου απομόνωση και την ανάγκη σου να διατηρείς τις επαφές σου. Οι φίλοι είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και θα δεχτείς πολλές προσκλήσεις για έξοδο και διασκέδαση.
Ερωτικά: Χρειάζεται να είσαι περισσότερο άνετος με το πρόσωπο που είστε μαζί. Το ίδιο ισχύει και με μια καινούργια γνωριμία, που δεν έχει πάρει ακόμα το δρόμο της. Θα κάνεις μια φιλική προσέγγιση που θα καταπραΰνει τις ευαισθησίες και τα έντονα συναισθήματα σου. Ένας Καρκίνος θα συνεχίσει να σε απασχολεί και αν σε ενδιαφέρει πραγματικά θα πρέπει να τον ακούσεις. Ένας Υδροχόος μπορεί να σου τηλεφωνήσει ξαφνικά και να κανονίσετε μια συνάντηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν ακόμα δυσκολίες γιατί θα πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια σου σιγά-σιγά και χωρίς να κάνεις υπερβολές, να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Μολαταύτα, έχεις μια αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρεις και προσπαθείς να ανοίξεις δρόμους και να δημιουργήσεις ευκαιρίες, πράγμα που παλαιότερα δεν ήθελες να κάνεις.




Γενικά: Περιορίζεσαι από αναστολές. Όλα βέβαια είναι στο χέρι σου, αρκεί να ξεπεράσεις κολλήματα που έχεις και να σκεφτείς πιο ανοιχτά.
Ερωτικά: Ένας Υδροχόος σε απασχολεί, αλλά δε μπορείς να τον πλησιάσεις εύκολα γιατί διαφέρετε πολύ. Βέβαια, αν υπάρξει αγάπη, μπορείτε να κάνετε μια απόπειρα επαφής. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να αναγνωρίσεις και τα δικά σου λάθη.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια συνεργασία επίκειται, η οποία θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τα χρήματά σου. Επίσης, η βοήθεια που θα λάβεις από την οικογένεια ή από συγγενικά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να ανακάμψεις. Σήμερα, ιδιαίτερα, να είσαι ανοιχτόμυαλος/η.




Γενικά: Σήμερα μπορείς να εκφραστείς άνετα και να απελευθερωθείς από υποχρεώσεις, που τις προηγούμενες μέρες σε είχαν στριμώξει. Μπορείς ακόμα να μοιραστείς με φίλους και καλή παρέα όλα αυτά που σου αρέσουν και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σου παραμένει σταθερή προς ένα πρόσωπο με το οποίο αντιπαρατίθεσαι και έχεις προβλήματα. Η στάση σου αυτή βελτιώνει τη σχέση σας. Ένας Δίδυμος είναι κοντά σου, αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνεις τη συμπεριφορά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να συνεργαστείς για να λυθούν κάποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, για να γίνουν όλα.




Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα που μπορεί να σε μπερδέψουν και καταλήγεις να μη μπορείς να συνδυάσεις όλες τις απαιτήσεις των γύρω σου. Γι' αυτό βάλε προτεραιότητες.
Ερωτικά: Υπάρχει μια εσωτερική τάση που σε σπρώχνει να αλλάξεις απόλυτες συμπεριφορές και να απελευθερωθείς. Πιθανόν, η επαφή με έναν Κριό να έχει σταματήσει προσωρινά, γιατί υπήρξε κάποια ρήξη στη σχέση σας. Μπορεί η συμπεριφορά σου και η απολυτότητά σου να τον καταπίεσε, γιατί, κατά βάση, έχετε διαφορετικές ανάγκες. Μια σχέση με έναν Υδροχόο μπορεί να ξεκινήσει από φιλικό επίπεδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεσμεύεσαι για χάρη κάποιων ιδεών ή κοινωνικών συμπεριφορών. Άτομα που βρίσκονται δίπλα σου θα σου δώσουν ένα χέρι βοηθείας και με τις ιδέες που θα σου προτείνουν θα λύσεις κάποιους γρίφους. Θα προσπαθήσεις να μειώσεις τα οικογενειακά έξοδα για να έχεις μεγαλύτερη οικονομική άνεση.




Γενικά: Σήμερα είναι μια ημέρα που θα δρας αυθόρμητα και τίποτε δε μπορεί να σε σταματήσει. Η προσωπικότητά σου θα ξεδιπλωθεί σε όλο της το μεγαλείο. Ακόμα και το ντύσιμό σου μπορεί να είναι κάπως εκκεντρικό.
Ερωτικά: Χρειάζεται να μείνεις για λίγο με τον εαυτό σου και να γεμίσεις τα εσωτερικά σου κενά. Αυτός ο εσωτερισμός σου δίνει δύναμη να ακολουθήσεις τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Ένας Λέων, ένας Ζυγός και ένας Σκορπιός θα είναι άτομα που θα σε απασχολήσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιτέλους πρέπει να χαράξεις τη δική σου πορεία, εφόσον, από τη φύση σου, είσαι πρωτοποριακός και γεμάτος καινοτόμες ιδέες, που μπορείς να αξιοποιήσεις.





Γενικά: Θέλεις να απομονωθείς και να αποσυρθείς στο σπίτι σου. Επιζητείς να μοιραστείς τον χρόνο σου, επιλεκτικά, με κάποια πρόσωπα που σε βοηθούν να ανδρωθείς και να ξεκαθαρίσεις κάποια εσωτερικά διλήμματα. Ένα κοντινό σου πρόσωπο αντιμετωπίζει προβλήματα και χρειάζεται την βοήθεια σου. Σίγουρα θα βρεθείς κοντά του για να την προσφέρεις.
Ερωτικά: Κλείνεσαι στον εαυτό σου είτε γιατί νιώθεις κούραση είτε γιατί θέλεις να έχεις μια περισσότερο ποιοτική σχέση. Απέναντι σε ένα Δίδυμο θα απελευθερώσεις τη συμπεριφορά σου και με αυτό τον τρόπο μπορείς να τον κερδίσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι σημαντικό να αποφασίσεις το επόμενο βήμα σου. Πιθανόν να βρίσκεσαι μπροστά σε ένα δίλημμα για τις μελλοντικές επαγγελματικές κινήσεις σου. Αυτή τη στιγμή επιδιώκεις να προστατεύσεις είτε την περιουσία σου, είτε να κινηθείς με πολλή προσοχή. Μια κρυφή συνάντηση με μια ομάδα θα σε βοηθήσει να διακρίνεις περισσότερα πράγματα για την επίλυση των προβλημάτων σου.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *