Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Έρχονται 550 προσλήψεις μονίμων στους δήμους - Πώς θα γίνουν

Στην πρόσληψη 550 μόνιμων υπαλλήλων από τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ πρόκειται να προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το επόμενο διάστημα το υπουργείο Εσωτερικών. Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι πρόκειται να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των δήμων σε όλη τη χώρα, καθώς το προηγούμενο διάστημα πολλοί από τους υπαλλήλους αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την κατανομή από τις προσλήψεις του 2014 με βάση τον κανόνα 1 προς 10, το υπουργείο Εσωτερικών δικαιούται 799 υπαλλήλους, και έχει ήδη προσλάβει 250.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι σχετικές συνεννοήσεις με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης συνεχίζονται προκειμένου να ξεκινήσει το συντομότερο η διαδικασία.



thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *