Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 15/8 τα Ζώδια!

Από το Θεό, μας δίνεται μόνο μια σπίθα μικρής τρέλας. Δεν πρέπει ποτέ να τη χάσουμε, γιατί αυτή είναι η δύναμή μας.

Χρόνια Πολλά!!!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις θάρρος και δε φοβάσαι κάποιες καταστάσεις που σε κατεβάζουν χαμηλά. Για αυτό θα μπορέσεις να ξεπεράσεις αρκετές αμφιβολίες σχετικά με το άτομό σου. Είναι σημαντικό να ξαναβρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου, αλλά, με τις διαφοροποιήσεις που έχουν γίνει, τώρα ότι κερδίσεις θα το κρατήσεις. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου έχεις περισσότερη ενέργεια γιατί βρίσκεσαι σε μεγάλη φάση αλλαγών που θα είναι για καλό σου. Μπορεί να φέρεσαι εκκεντρικά αλλά αυτό σίγουρα μπορείς να το υποστηρίξεις εύκολα.
Ερωτικά: Οι αμφιβολίες που μπορεί να υπάρχουν για τη σχέση σου με έναν Αιγόκερω τώρα θα λυθούν τελείως και θα κινηθείς με στόχο το ξεδιάλυμα όλων των κοινών υποθέσεων σας. Το καλό είναι ότι το Λιοντάρι θα σε προτρέψει περισσότερο να είστε μαζί και θα σου κάνει καλό με τη ζεστασιά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα σίγουρα θα ξεκουράζεσαι αλλά εσωτερικά νιώθεις αισιοδοξία οπότε χρειάζεται να την κρατήσεις για να κλείσεις κάποιες δουλειές. Η σταθερή βάση που δημιουργείται μέσα από κάποιες συνθήκες είναι απαραίτητη και για περαιτέρω συνεργασίες.




Γενικά: Νιώθεις ότι κάτι αλλάζει αλλά δεν είναι εύκολο να το καταλάβεις, όμως αναγκαστικά στο μέλλον θα κινηθείς. Είναι πιθανόν θα ξεκολλήσεις από κάποιες θεωρίες που σε υποβάλλουν σε μια ιδιαίτερη στασιμότητα.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Κριό ή το Ζυγό σε βάζει στην πρίζα γιατί υπάρχουν έντονα συναισθήματα. Από την άλλη το Λιοντάρι κάνει την ευγενική του επίθεση γιατί νιώθει ότι θέλει πολύ να είστε μαζί. Καλό είναι να μη δημιουργείς τις γνωστές αντιπαλότητες και ζήλειες για να περάσεις καλά σήμερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα μπορεί να θέλεις να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, αλλά ο κόσμος που ίσως έχεις καλέσει σπίτι σου μάλλον θα σε βάλει και πάλι στο παιχνίδι για να μιλήσετε και να σχεδιάσετε κάτι που είναι σημαντικό για σένα.




Γενικά: Ξεκινάς κάτι καινούργιο και μπορεί σήμερα να μην κάνεις καμία κίνηση λόγω της γενικής αργίας αλλά τουλάχιστον θα νιώθεις ενεργός/ενεργή χωρίς να μπορείς να σταματήσεις το ψάξιμο ή τη νέα πληροφόρηση.
Ερωτικά: Η σχέση με το Κριό ή το Λιοντάρι σε κάνει να εκδηλώνεσαι πολύ πιο εύκολα και να πιστεύεις ότι υπάρχει τουλάχιστον κάποια κοινή σύμπνοια. Η σχέση σου με τον Αιγόκερω μπορεί να περνάει κρίση γιατί έχετε πολλά σκαμπανεβάσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις μεγαλύτερη δύναμη και για αυτό εκφράζεσαι πολύ πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ευελιξία. Ότι πιάνεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας. Το κυριότερο που μπορεί να κάνεις είναι να επενδύσεις σε καινούργιες και νέες καταστάσεις. Το ταξίδι θα σε ευνοήσει αυτήν την περίοδο.




Γενικά: Έχεις κάποιες προσωπικές ανησυχίες και εκφράζεσαι αρκετά μαχητικά. Μπορεί να έχεις υπερβολική ενέργεια και να μην ξέρεις τι να την κάνεις. Για αυτό ίσως επιδοθείς σε πολύ έντονα σπορ ή κολύμπι για να ξεσπάσεις από τα τυχόν νεύρα που έχεις.
Ερωτικά: Έχεις γενικά έντονη ερωτική συμπεριφορά. Πιθανόν να έχεις σεξουαλικές επιθυμίες με τον Κριό αλλά να τσακώνεστε κιόλας. Η ηρεμία σου χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις μ' έναν καλύτερο τρόπο τη σχέση με έναν άλλο Καρκίνο ή ένα Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Μαζεύεις με έναν τρόπο πολύ εγωκεντρικό οτιδήποτε πιστεύεις ότι σου ανήκει. Πιθανόν να κερδίσεις πιο εύκολα, αλλά χρειάζεται από την πλευρά σου να ανεβάσεις την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχεις.




Γενικά: Είσαι το επίκεντρο και χωρίς να το θέλεις μαζεύεις πάνω σου όλα τα βλέμματα. Ο λόγος είναι ότι έχεις μια μοναδικότητα θετικής ενέργειας αυτήν την περίοδο και αυτό σε βοηθάει να μην περνάς απαρατήρητος/η.
Ερωτικά: Ανήκεις περισσότερο στον εαυτό σου και αυτό από μόνο του τελικά βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι σε διαφορετικό μέρος από σένα ίσως σε φλερτάρει πολύ στενά. Κράτησε τη δύναμή σου και μην την χαλάς φλερτάροντας από εδώ και από εκεί, γιατί μπορεί η κολακεία από κάποια πρόσωπα πιθανόν να μην σου επιτρέψει να δεις την αλήθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να κάνεις μια μεγάλη στροφή και κυρίως να φανεί πλέον η αξία σου, που λόγω συνθηκών έκρυβες επιμελώς. Για αυτό θα σταθείς πολύ δυναμικά σε όλα όσα έχεις μπροστά σου και με τη δύναμη σου θα ανοίξεις δρόμο.




Γενικά: Έχεις αρκετές ανησυχίες που με τον τρόπο σου προσπαθείς να τις καλύψεις και να τις αλλάξεις. Το ζητούμενο είναι να κρατήσεις όλες τις σωστές ισορροπίες και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο χωρίς να κρίνεις ή χωρίς να βρίσκεσαι σε συνεχή αμφιβολία αν τελικά σε αποδέχονται οι άλλοι.
Ερωτικά: Η προσωπική σχέση με τον Κριό σε υποχρεώνει και κάνεις υπερβάσεις οι οποίες σε βάζουν να φερθείς με ανωτερότητα. Μην αφήνεις κάποιες ανασφάλειες να σε καθοδηγούν. Δείξε αγάπη στον εαυτό σου και κυρίως εμπιστοσύνη ότι αξίζεις πολύ περισσότερο από ότι νομίζεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Κυριαρχείς σε κάποια ζητήματα και με τον τρόπο σου αφαιρείς κάποιες αμφιβολίες που υπάρχουν. Κατά κάποιον τρόπο θα λειτουργήσει ο από μηχανής Θεός και θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα.




Γενικά: Κινείσαι πιο αυθόρμητα και αυτό σε κάνει να σκέφτεσαι ότι μπορείς να κάνεις ακόμα και πράξεις θάρρους ή μεγαλύτερης δυναμικότητας. Κάποιοι φίλοι θα σε παρακινήσουν και σίγουρα θα βρεθείς να κάνεις πράγματα όχι τόσο εύκολα για σένα. Πάντως δεν θα εκτεθείς, αντίθετα θα κάνεις μπαμ με την εμφάνισή σου.
Ερωτικά: Η εποχή που είχες κάποιες ανησυχίες οι οποίες σε έβαζαν να ψαχτείς παραπάνω, τώρα μάλλον έχουν φύγει και απελευθερώνεσαι πολύ πιο εύκολα. Το παιχνίδι με έναν Υδροχόο θα το φτάσεις μέχρι τέλους.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξαφανίζεις τις δυσκολίες ακόμα και με τη σκέψη σου. Γιατί σήμερα μπορεί να μη δουλεύεις και να θέλεις ν' αφήσεις πίσω σου κάποιες υποχρεώσεις που πιστεύεις ότι σε έχουν επιβαρύνει. Όμως θα τα καταφέρεις να κάνεις την υπέρβασή σου ή θα βρεις λύση που είναι ήδη μπροστά σου.




Γενικά: Κάνεις τη μικρή σου επανάσταση και, εκεί που παίζεις παθητικό ρόλο, κάπου αντιδράς και μπορείς να φανείς πολύ περισσότερο από άλλες φορές στο χώρο σου. Η προσωπική γενναιοδωρία θα είναι το κουμπί που μπορεί να σε πατήσει κάποιος αυτό το διάστημα.
Ερωτικά: Έχεις ένα στυλ που δείχνει ότι έχεις διάθεση να προσφέρεις και να αγαπήσεις με γενναιοδωρία, κυρίως το Λιοντάρι που μπορεί τώρα να είναι πολύ κοντά σου. Ο Κριός από την άλλη έχει την ετοιμότητα να σου λέει την αλήθεια και αυτήν την περίοδο θα το εκτιμήσεις δεόντως.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις άλματα που άλλες φορές φοβάσαι, γιατί συνήθως όλα τα πας πολύ σιγά από φόβο για το ρίσκο. Παρόλο που μπορεί να κάθεσαι σήμερα, έχεις βάλει το μυαλό σου και δουλεύει σε ποιο σημείο μπορείς να ρισκάρεις για να έχεις το ποθούμενο αποτέλεσμα.




Γενικά: Νιώθεις πολύ καλά γιατί έχεις να κάνεις με κόσμο που ταιριάζετε και περνάς πολύ ωραία. Το να φιλοσοφήσεις σου είναι πολύ εύκολο, για αυτό σήμερα θα βρεθείς να ηγείσαι των συζητήσεων και γενικά της παρέας.
Ερωτικά: Υπάρχει ένας έρωτας που σε καίει. Είτε φανερός, είτε κρυφός σε κρατάει σε τέτοια μεγάλη εγρήγορση που δεν σε αφήνει να ησυχάσεις καθόλου. Η κρυφή επικοινωνία με τον Ταύρο ή το Σκορπιό μεγαλώνει το πάθος αλλά και το χάσμα μεταξύ σας. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα περάσεις όμορφα και αυτά που έχεις δώσει θα τα πάρεις όλα πίσω.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν απογοητεύεσαι με τίποτε και αυτό σου δίνει ζωή και δύναμη να συνεχίσεις και να κάνεις τις δικές σου ανακαλύψεις. Μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία στο να κινηθούν οι υποθέσεις σου αλλά εσύ με την αισιοδοξία σου δίνεις φτερά στο στόχο σου.




Γενικά: Αφού πέρασες τη φάση της μικρής επανάστασης, προς το απόγευμα θα αρχίσεις να γαληνεύεις και να βλέπεις με μεγαλύτερη λογική όλες τις υποθέσεις σου. Αυτό θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Η σχέση με Ταύρο φαίνεται ότι έχει κάποιο μέλλον γιατί τα βρίσκετε μαζί. Και όχι μόνον αυτό, αλλά σκέφτεστε να προχωρήσετε και πιο σοβαρά. Η επαφή με Λιοντάρι προσπάθησε να μη χαλάσει από λόγους υλικούς ή οικονομικές κόντρες.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πατήσεις γερά τα πόδια σου και προς το απόγευμα θα δεις ότι οι σκέψεις σου θα γίνουν πιο λογικές και περισσότερο μεθοδικές. Μπορεί να είχες ξεσηκωθεί με κάτι πολύ πρωτοποριακό. Αλλά μάλλον καλύτερα που δεν το έκανες γιατί τώρα θα άρχιζες να το μετανιώνεις.




Γενικά: Γειώνεσαι κάπως απότομα και αυτό δεν σου αρέσει πολύ, αλλά καλό είναι να βλέπεις και την άλλη πλευρά του ποταμού γιατί μπορεί να χρειαστεί να τον περάσεις. Πιθανόν πηγαίνοντας με φίλους σου έξω να αναγκαστείς να χαλάσεις αρκετά χρήματα για να περάσεις καλά.
Ερωτικά: Φροντίζεις να έχεις περισσότερα αποθέματα ενέργειας, για αυτό συντονίζεσαι καλύτερα με τον Ταύρο ή το Σκορπιό. Μερικές φορές εμφανίζεται περισσότερο η ανάγκη σου για σιγουριά παρά για να κάνεις τρέλες μέσα στη σχέση. Ίσως μιλήσεις για τα μεταξύ σας οικονομικά, αλλά πιθανόν να δείξεις κάποιο έντονο εγωισμό απέναντι σε όλα αυτά, επειδή αυτήν την περίοδο σου αρέσει να ξεχωρίζεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφουγκράζεσαι καλύτερα τις ανάγκες σου και ακόμα και σήμερα που πιθανόν να χαλαρώνεις ή να γιορτάζεις, μπορεί να σκέφτεσαι αν πρέπει να ξοδέψεις ή όχι για κάτι που θέλεις να αγοράσεις και να το συζητάς με τους φίλους σου.





Γενικά: Αφυπνίζεσαι και κάνεις κινήσεις που ακόμα και απλές να είναι διασφαλίζουν κυρίως την προσωπική σου ηρεμία και γαλήνη. Η συνεύρεση με φίλους θα σε κάνει να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Το καλλιτεχνικό σου κομμάτι, πάντως, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια.
Ερωτικά: Σήμερα θα δοκιμάσεις την τύχη σου και μπορεί να γνωρίσεις ένανΤαύρο που πιθανόν βρίσκεται στην ίδια παρέα με εσένα. Η λογική διαχείριση ενός προσωπικού θέματος θα σε σώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιδιώκεις τη διασφάλιση για αυτό κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες τις επόμενες ημέρες. Το θέμα ενός ακινήτου που σε απασχολεί τελικά θα τελειώσει πολύ πιο γρήγορα από ότι νόμιζες.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *