Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Ο Απόστολος Κώνστας στον πάγκο του Ηρακλή Γαρεφείου - Σήμερα η ''πρώτη'' της ομάδας

Η ομάδα του Ηρακλή Γαρεφείου έδωσε τα χέρια με τον Απόστολο Κώνστα, ο οποίος είναι πλέον ο νέος προπονητής του συλλόγου. Μετά από συζητήσεις βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι ο
έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας για την νέα σεζόν.


Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει :


‘’Η διοίκηση του Ηρακλή Γαρεφείου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Απόστολο Κώνστα. Του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά και επιτυχίες με την ομάδα μας’’


Η πρώτη του Ηρακλή Γαρεφείου προγραμματίστηκε για το Σάββατο 16/8 και ώρα 6:30 το απόγευμα 
όπου ο νέος προπονητής αφού γνωρίσει τους παίχτες ,θα αναλύσει τους στόχους του και το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα, καθώς θα γίνει και οικογενειακό διπλό προκειμένου να πάρει ένα πρώτο δείγμα γραφής από το ράστερ.


Τα εισιτήρια διαρκείας κυκλοφόρησαν εδώ και μια βδομάδα και οι πωλήσεις αναμένονται να αυξηθούν με την οριστικοποίηση προπονητή και μεταγραφών. Η διοίκηση θέλοντας να ευχαριστήσει του φίλους που αγόρασαν κάρτα διαρκείας θα πραγματοποιήσει κλήρωση για ένα tablet βάσει του αύξοντος αριθμού της κάθε κάρτας. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο 1ο εντός έδρας επίσημο ματς.



iraklisgarefioy.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *