Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΜΠΑΣΚΕΤ: Χωρίς Αρβανιτάκη στην Γ' Εθνική ο Πανεδεσσαϊκός! Τι γίνεται με Φ.Ο.Α και Μακρόπουλο!

Όπως όλα δείχνουν χωρίς τον μεγάλο περσινό αστέρι της θα παραταχθεί στη Γ' εθνική η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Πανεδεσσαϊκού.
Ο λόγος για τον ταλαντούχο Αρδαιώτη Δημήτρη Αρβανιτάκη που απέρριψε την πρόταση της πρώην ομάδας του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η αλήθεια είναι πως η πρόταση του Πανεδεσσαϊκού ήταν αρκετά καλή άλλα δεν έπεισε τον παίχτη ώστε να ρισκάρει για 3η συνεχόμενη χρονιά να ταξιδεύει καθημερινώς Έδεσσα για προπονήσεις πόσο μάλλον και στα μακρινά ταξίδια που έχει η Γ' Εθνική. Έτσι αν δεν επανέλθει η Έδεσσα με νέα πρόταση θα αναγκαστεί να ψάξει τον αντικαταστάτη του κάτι που πολύ δύσκολα θα βρει..

Νέες φήμες έρχονται στο προσκήνιο που συνδέουν τον center του Φ.Ο.Α Δημήτρη Μακρόπουλο με την ομάδα της Έδεσσας. Οι πληροφορίες λένε πως στην Έδεσσα τον θέλουν πολύ άλλα ο ίδιος δεν θέλει να αφήσει την νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Αριδαίας, με νέα διοίκηση, ώστε να επανέλθει στα σαλόνια της Γ' Εθνικής. Έχει δώσει και το λόγο του ότι θα είναι ενεργό μέλος σε αυτή την προσπάθεια.Όπως και να έχει νεότερα θα έχουμε μέχρι 31 Αυγούστου όποτε λήγει και η μεταγραφική περίοδος.

Στον Φ.Ο.Α η νέα διοίκηση έχει ρίξει το βάρος στην προσέλκυση νέων παιδιών στις ακαδημίες.Με αυτό τον σκοπό έχει αρχίσει βελτιωτικά έργα στο Δ.Α.Κ.Αριδαίας και τα μηνύματα από την τοπική κοινωνία της Αλμωπίας είναι θετικά. Στο αγωνιστικό η ομάδα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Υφαντίδη που λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων θα αγωνιστεί στον ΓΑΣ Έδεσσας και περιμένει να δει τις εξελίξεις με τον Δ.Μακρόπουλο. Επίσης ακούγεται ότι έχει συμφωνήσει με έναν νεαρό αθλητή από την περιοχή της Σκύδρας ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν σε ομάδα της Βέροιας!

Πηγή:ialmopia.gr  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *