Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Νέα στοιχεία σοκ για τον δάσκαλο που ασελγούσε σε μαθήτρια

Ο πατέρας τεσσάρων παιδιών διατηρούσε ψεύτικο προφίλ στο Facebook -Αποτροπιασμός από τις δύο υποθέσεις παιδεραστίας στις Σέρρες μέσα σε λίγο καιρό με «πρωταγωνιστές» εκπαιδευτικούς


Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η «αρρωστημένη» δράση δύο εκπαιδευτικών, στις Σέρρες, οι οποίοι συνελήφθησαν με διαφορά λίγων ημερών, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούν κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.

Ο λόγος για τον 49χρονο Κωνσταντίνο Αμπατζίδη και τον 47χρονο, Παναγιώτη Κουλαξίδη, δάσκαλοι και οι δύο στο επάγγελμα.



Σύμφωνα την Αστυνομία, ο 49χρονος υποδιευθυντής δημοτικού σχολείου διατηρούσε ψεύτικο προφίλ στο Facebook. Οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κάνουν «φύλλο και φτερό» τον υπολογιστή του προκειμένου να διαπιστώσουν αν τυχόν ο πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος από το 2011 ασελγούσε σε βάρος μίας μαθήτριας, ξεσπούσε τις «αρρωστημένες» του ορέξεις και σε άλλα ανήλικα. Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να συνομιλούσε με ανήλικους, ενώ συμμετείχε σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι για μικρά παιδιά, όπου διατηρούσε και σε αυτή την περίπτωση ψεύτικο προφίλ.

Τα ηλεκτρονικά στοιχεία που έχουν στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να διαβιβαστούν στην Ασφάλεια Σερρών.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα υπόθεση παιδεραστίας στις Σέρρες με πρωταγωνιστή δάσκαλο, αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία της μητέρας της 15χρονης σήμερα ανήλικης, η οποία από το 2011 ζούσε έναν αληθινό εφιάλτη στα χέρια του παιδεραστή.

Η πρώτη υπόθεση που είχε συγκλονίσει τις Σέρρες

Πριν από λίγες ημέρες σοκ είχε προκαλέσει στις Σέρρες η «αρρωστημένη» δράση ενός ακόμη εκπαιδευτικού. Ο λόγος για τον 47χρονο, Παναγιώτη Κουλαξίδη, ο οποίος συνελήφθη στις 14 Ιουλίου, καθώς φέρεται να ασέλγησε σε βάρος επτά ανηλίκων. Σύμφωνα με την Αστυνομία θύματα του εκπαιδευτικού ήταν μικρά παιδιά που πολλές φορές δεν ξεπερνούσαν την ηλικία των 10 ετών.



Υπενθυμίζεται ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων και φωτογραφιών των συλληφθέντων έγινε μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων ή ομοειδών αδικημάτων, που τυχόν αποκαλυφθούν με αφορμή τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση.



Πηγή: newsbomb.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *