Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Μουντομπάσκετ 2014: Τα...έσπασε, αλλά κέρδισε!

Φιλιππίνες - Ελλάδα  70-82

Μπορεί χτες απέναντι στη Σενεγάλη να έμπαιναν όλα, αλλά απόψε η Εθνική μας χρειάστηκε σκορ εντός των 6,75 για να πανηγυρίσει την 2η νίκη της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Οι...νευρικοί Φιλιππινέζοι, φρόντισαν να δυσκολέψουν ως ένα βαθμό την Ελλάδα, αλλά οι παίχτες του Φώτη Κατσικάρη έβρισκαν πάντα τον τρόπο να διατηρούν μια διαφορά 10-15 πόντων, που δεν άφησε περιθώρια στους Ασιάτες για να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο.

Ρεκόρ πόντων στην Εθνική ομάδα για το Γιώργο Πρίντεζη, που με 25 οδήγησε στη νίκη την Επίσημη Αγαπημένη. Στο τέλος του αγώνα προκλήθηκε ένταση μεταξύ των παικτών, διότι οι Έλληνες παίκτες εκδήλωσαν την τελευταία τους επίθεση ενώ όλα είχαν κριθεί. Αυτό έγινε μάλλον ως απάντηση στο προκλητικό παιχνίδι (αλλά και κοουτσάρισμα) των Φιλιππινέζων, οι οποίοι έψαχναν διαρκώς αφορμή για...καβγάδες. Θα είναι χρήσιμος οδηγός για το αυριανό παιχνίδι, απέναντι στους παραδοσιακά...τσαμπουκαλήδες Πορτορικανούς, που παίζουν και με την πλάτη στον τοίχο.


Τα δεκάλεπτα: 10-20, 27-37, 45-58, 72-80


Τα στατιστικά των παικτών της Εθνικής



























Όπως είπαμε, αύριο το βράδυ στις 9 παίζουμε με τους...φίλους μας τους Πορτορικάνους, τους οποίους συναντούμε σε κάθε Παγκόσμια διοργάνωση που συμμετέχουμε. Λογικά θα έρθουν με το μαχαίρι στα δόντια, μετά το σημερινό κάζο τους απέναντι στη Σενεγάλη (82-75). Στο ντέρμπι του ομίλου, η Κροατία ''καθάρισε με 90-85 την Αργεντινή των...5 παικτών, και έβαλε πλώρη για την πρωτιά στο γκρουπ.




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *