Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση του Φ.Ο.Α με μία μεγάλη έκπληξη [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Φ.Ο.Αριδαίας.

Το παρόν έδωσε η νέα διοίκηση της ομάδας μπάσκετ με τον υπεύθυνο του αντρικού τμήματος μπάσκετ κ. Αποστολίδη Γιώργο να παίρνει τον λόγο και να τονίζει πως όλοι στην νέα διοίκηση πιστεύουν στα παιδιά,θα είναι δίπλα τους όλη την χρονιά και θα προσπαθούν να λύσουν ότι προβλήματα ανακύψουν. Επισήμανε πως θέλει να υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα ανάμεσα σε όλους μέσα στην ομάδα.

Ο προπονητής Π.Βάτσης ανέφερε πως στόχος είναι να προσπαθεί η ομάδα σε κάθε αγώνα να βγάζει το 100% των δυνατοτήτων της και όλα θα πάνε καλά. Ζήτησε μεγάλη προσπάθεια και διάθεση από τους παίχτες και μετά το καθιερωμένο ζντο ξεκίνησε το... πρώτο τρέξιμο της χρονιάς!

Η μεγάλη έκπληξη ήταν τα νέα αποδυτήρια της ομάδας που έφτιαξε η διοίκηση ώστε να δείξει ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τους παίχτες της. Επίσης στην προπόνηση συμμετείχαν και οι 2 νέοι παίκτες του Φ.Ο.Α, του παλιού γνώριμου Μπάμπη Αθανασιάδη και του 2μετρου νεαρού Σκυδραίου Χ.Αλεξανδρόπουλου.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση και από τα νέα αποδυτήρια της ομάδας: 


















ialmopia.gr

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *