Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Μουντομπάσκετ 2014: Κέρδισε τους ''πελάτες'' και προκρίθηκε!

Πουέρτο Ρίκο - Ελλάδα 79-90

Με τη σιγουριά και τη σοβαρότητα μεγάλης ομάδας, η Γαλανόλευκη υπέταξε τους Πορτορικανούς με 79-90, αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ. Με τη νίκη αυτή, η Ελλάδα προκρίθηκε και μαθηματικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκειά του, και κάθε φορά που η παρέα του Μπαρέα και του Μπάλκμαν προσπαθούσε να πλησιάσει στο σκορ, έβρισκε τον τρόπο να χτίζει διαφορές που τη διατηρούσαν σε απόσταση ασφαλείας.

Μεστή εμφάνιση του αρχηγού Νίκου Ζήση, που με 19 πόντους ήταν ο ηγέτης της Ελλάδας. Από κοντά και οι Αντετοκούνμπο, Καλάθης, Μπουρούσης.



Τα δεκάλεπτα: 19-20, 33-41, 52-68, 79-90


Ελλάδα (Κατσικάρης): Μάντζαρης, Μπουρούσης 12, Ζήσης 19 (4), Βασιλειάδης 4, Καλάθης 14, Γλυνιαδάκης 1, Παπανικολάου 4, Σλούκας 5 (1), Καϊμακόγλου 9, Αντετοκούνμπο 15, Βουγιούκας 2, Πρίντεζης 5.



Η Επίσημη Αγαπημένη πάτησε στην κορυφή του Β' ομίλου, εκμεταλλευόμενη φυσικά και τη μεγαλύτερη έκπληξη της διοργάνωσης ως τώρα, τη νίκη της Σενεγάλης επί της ασόβαρης Κροατίας με 77-75. Στον άλλο αγώνα του γκρουπ, η Αργεντινή έκαμψε δύσκολα την αντίσταση των Φιλιππίνων με 85-81. Σήμερα Τρίτη 2/9 ο όμιλός μας έχει ρεπό, ενώ την Τετάρτη οι παίκτες μας θα αντιμετωπίσουν την Κροατία, στο μεγάλο ματς που θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα και την πρώτη θέση του ομίλου.



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *