Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ

Αγαπάς τον αθλητισμό; Έλα και εσύ στην μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια της πόλης και μάθε τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης.


Λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες επιτυχημένες σεζόν των αγωνιστικών τμημάτων ανδρών και γυναικών σε όλα τα επίπεδα και την αυξημένη ζήτηση για συμμετοχή όλο και μικρότερων ηλικιακά αθλητών στην εκμάθηση της καλαθοσφαίρισης από το σύλλογο μας, ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός προτίθεται να δημιουργήσει και προπαρασκευαστικό τμήμα για αγόρια και κορίτσια 4 έως 6 ετών.


Διατηρώντας σταθερό το προπονητικό μας επιτελείο σε όλα τα τμήματα, για ακόμη ένα χρόνο στοχεύουμε στην ποιότητα εκμάθησης του αθλήματος και στην καλλιέργεια παιδείας των αθλητών μας, διατηρώντας της αποδοχή του κόσμου που έχουμε κερδίσει μέχρι σήμερα.

Πληροφορίες για εγγραφές στους προπονητές του συλλόγου:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Ιωάννης:6973034734
ΜΙΛΤΣΗΣ Γεώργιος:6977293629
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ Ηλίας:6972282040
ΠΟΥΦΛΗ Μαίρη:6986202118


website:panedessaikos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *