Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δήμαρχος Πέλλας σε αγιασμούς για τη νέα σχολική χρονιά

Την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος παραβρέθηκε στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στο νεόδμητο 9ο Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών.

Τον καθιερωμένο αγιασμό τέλεσαν οι εφημέριοι του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, π.Φρίξος Πετρίδης και π.Γεώργιος Σιδέρης.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος, επισκέφθηκε το 11o Δημοτικό σχολείο, όπου τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.

Με τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Πέλλας θα βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, δύναμη, δημιουργικότητα και κάθε επιτυχία στους στόχους τους.

Παράλληλα εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων συμμετείχαν σε τελετές αγιασμού σε σχολεία του Δήμου Πέλλας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *