Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Εκτεθειμένοι λογαριασμοί Gmail από νέα επίθεση hackers στην Google

Σύμφωνα με το CSIS Security Group, στοιχεία από 5 εκατομμύρια λογαριασμούς Gmail κυκλοφορούν από την Τρίτη σε διάφορα Ρωσικά forum. Το θετικό του πράγματος είναι ότι οι πληροφορίες αφορούν κωδικούς χρηστών που ενεργοποιήθηκαν περισσότερο από τρία χρόνια πριν, πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση αλλαγής του κωδικού ανά τακτά χρονικά διαστήματα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, σύμφωνα με την CSIS. 

Ο Peter Kruse, Chief Technology Officer του CSIS κάνει λόγο ότι αυτό το περιστατικό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, για την απώλεια των πληροφοριών, με υπεύθυνους της Google να διαβεβαιώνουν ότι η ασφάλεια των χρηστών τους είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα και ότι σε περίπτωση προβλήματος υπάρχει η απαραίτητη ενημέρωση των χρηστών.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *