Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μήνυμα του ΤΟ.ΣΥ.Νέων Δήμου Έδεσσας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας, Αντώνης Μπουρδάνης, στο μήνυμα του, αναφέρει τα εξής:

΄΄ Εύχομαι στις μαθήτριες και τους μαθητές των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μας, να έχουν μια καινούρια σχολική χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα γίνεται.

Οι καιροί είναι δύσκολοι, και θα συνεχίσουν να είναι έτσι. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνουμε κάπου εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε, για να αποδείξουμε σε όλους ότι μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα.

Μπορούμε να γίνουμε εμείς αυτοί που θα κάνουν την διαφορά στο σχολείο και έξω στον κόσμο.

Να γίνουμε μαθητές σκεφτόμενοι και όχι κατευθυνόμενοι, να γίνουμε ενεργοί πολίτες για τον κόσμο και για μας και όχι ελεγχόμενοι, στις ορέξεις αυτών που μιλούν για τα παιδιά και την Παιδεία όταν τα χρειάζονται και τα ξεχνούν όταν κυβερνούν.

Καλή σχολική Χρονιά, όσο καλή μπορεί να γίνει, σε όλους.’’



Ο Πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας

Αντώνιος Μπουρδάνης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *