Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοινώθηκε το iPhone 6 από την Apple

Στην ανακοίνωση των δύο νέων μοντέλων iPhone που φημολογούταν εδώ και καιρό προχώρησε η Apple στo keynote της στο Flint Performing Arts Center του San Francisco. Οι φήμες για μεγαλύτερες οθόνες αποδείχθηκαν αληθινές και το απλό μοντέλο του iPhone 6 θα έρχεται στις 4.7 ίντσες με ανάλυση Retina HD στα 1334 x 750 pixels. Το design του νέου smartphone της Apple παρουσιάζει μεγαλύτερη έμφαση στις κυκλικές άκρες ενώ το power button έχει μετακινηθεί στη δεξιά πλευρά. Ο ταχύτερος επεξεργαστής του iPhone 6 που ακούει στο όνομα A8 είναι περίπου 25% πιο γρήγορος από τον Α7, ενσωματώνει 64 bit αρχιτεκτονική, κατασκευάστηκε στα 20nm κάτι που τον κάνει 13% μικρότερο ενώ οι νέες τεχνολογίες τον κάνουν πιο ανθεκτικό σε θέματα υπερθέρμανσης.

Παράλληλα, το δεύτερο και μεγαλύτερο μοντέλο ονομάζεται iPhone 6 Plus και θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών με 1080p ανάλυση στα 401 ppi, κάτι που ενώ δεν ανταγωνίζεται τις αναλύσεις high end Android smartphones θα βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη χρήση της μπαταρίας σύμφωνα με την Apple. 

Η νέα γενιά των iPhones πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για την αγορά της Βόρειας Αμερικής ενώ μέχρι το τέλος του 2014 θα υπάρχουν διαθέσιμα και τα δύο μοντέλα σε 115 χώρες.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *