Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Το Ποτάμι: Ο Ευρωβουλευτής Μίλτος Κύρκος στην Έδεσσα

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ξανοίγεται στην κοινωνία για μια αμφίδρομη επικοινωνία μεταφέροντας μια σοβαρή πρόταση αναζήτησης νέου πολιτικού ήθους, όπου θα περισσεύει ο διάλογος, ο προβληματισμός,
ο σεβασμός προς τις δημοκρατικές αρχές και τις ανάγκες των πολιτών, το δικαίωμα στο όνειρο και βέβαια ο πολιτισμός. Ήδη πέρασε με επιτυχία το πρώτο τεστ των Ευρωεκλογών και διαμόρφωσε τις βασικές αρχές, όπως πρόσφατα συνόψισε σε 21 θέσεις ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Ο Ευρωβουλευτής Μίλτος Κύρκος και η υποψήφια Ευρωβουλευτής Χριστίνα Ταχιάου, προκειμένου να αναλύσουν τις 21 θέσεις και να δώσουν υπεύθυνα διάφορες διευκρινήσεις, θα έλθουν λοιπόν στην Έδεσσα τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Έδεσσας.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *