Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Έκθεση της Τροχαίας Γιαννιτσών με θέμα: «Κυκλοφοριακή αγωγή – Οδική ασφάλεια»

Στις 14 & 15 Οκτωβρίου διοργανώθηκε με επιτυχία από το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών, έκθεση Τροχαίας με θέμα την «κυκλοφοριακή αγωγή – οδική ασφάλεια». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε χώρο – αίθουσα, που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Πέλλας, και την παρακολούθησαν την πρώτη ημέρα 350 περίπου μαθητές Δημοτικών Σχολείων της περιοχής μας και 320 μαθητές την δεύτερη, στην πλειονότητα τους μαθητές Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού.

Πραγματοποιήθηκαν τμηματικά ωριαίες διαλέξεις στην διάρκεια των δύο ημερών, από τον Υποδιοικητή του Τ.Τ. Γιαννιτσών, Αστυνόμο Β΄ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ Ιορδάνη και μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό σε όλους τους συμμετέχοντες & επισκέπτες της έκθεσης. Την δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πέλλας κ. ΣΤΑΜΚΟΣ Γρηγόριος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Στον χώρο της εκδήλωσης οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον προσομοιωτή ζώνης ασφαλείας, κατά την οποία αναπτύσσεται ταχύτητα 10 χιλ/ώρα και προκαλείται εικονική σύγκρουση προκειμένου ο αναβάτης να αντιληφθεί τις δυνάμεις που αναπτύσσονται κατά τη σύγκρουση.

Το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών, ευχαριστεί τον Δήμο Πέλλας για την παραχώρηση της αίθουσας της ΔΗΚΕΠΑΠ και την βοήθεια την οποία παρείχε για την επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *