Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Επαφές της διοίκησης με τη ΓΓΑ & ΕΠΟ για τις επιχορηγήσεις των σωματείων

Σας γνωρίζουμε ότι ύστερα από τις σημερινές επαφές που πραγματοποίησαν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ,ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πέλλας κ. Αντωνίου Αστέριος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Πανίδης Αβραάμ πήραν τις διαβεβαιώσεις ότι η επιχορήγηση των σωματείων της δύναμής μας θα δοθεί ως εξής :
 
Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου τα χρήματα θα αποσταλούν στην Ομοσπονδία και μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο θα διανεμηθούν στις Ενώσεις για να δοθούν ονομαστικά στα σωματεία με αυτά τις Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας να λαμβάνουν το ποσό των 600 Ε και το ποσό των 500 Ε τα σωματεία της Β΄ Ερασιτεχνικής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *