Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν σχετικά με τα αδέσποτα ζώα στην Αλμωπία [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν σχετικά με τα αδέσποτα ζώα στην Αλμωπία [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ



Πραγματοποιήθηκε χθες (4/10) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου η συνέντευξη τύπου από τον Δήμο Αλμωπίας και τον Σύλλογο Φίλων Ζώων ¨ΕΛΠΙΔΑ¨ στο πλαίσιο του εορτασμού της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. Σκοπός της συζήτησης ήταν η ενημέρωση των δημοτών αλλά και του παρεμβατικού ρόλου τον οποίο διαδραματίζουν, σε ότι αφορά τα αδέσποτα ζώα στην περιοχή μας, ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα δηδαδή που απασχολεί τους δημότες.


Παρόντες και ομιλητές ήταν χθες ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας κ. Τσιμτσιρίδης Γεώργιος και ο αρμόδιος για θέματα αγροτικής ανάπτυξης και ο Πρόεδρος της Φιλοζωικής Αλμωπίας κ. Παραστατίδης, ενώ το παρόν έδωσαν και συμμετείχαν στην συζήτηση και ο Ανδρέας Κόγιος με τον Γιάννη Σηφάκη.


Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν σχετικά με τα αδέσποτα ζώα στην Αλμωπία:





Δείτε τις φωτογραφίες:

































ialmopia.gr




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *