Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΚΠ ΟΡΑΜΑ: Προβολή ταινίας στην Αριδαία με τίτλο: ‘Σχέσεις Στοργής»

Προβολή ταινίας στην Αριδαία με τίτλο: ‘Σχέσεις Στοργής» (The Blide side) με θέμα την ανιδιοτελή αγάπη.

Τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 - 20:00 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας θα προβληθεί η ταινία με τίτλο «Σχέσεις Στοργής». Η ταινία διαπραγματεύεται την προσφορά ανιδιοτελής αγάπης μιας οικογένειας σε έναν έφηβο που βρίσκεται σε ανάγκη. Στο τέλος της προβολής θα ακολουθήσει συζήτηση και ανάλυση της ταινίας με συντονίστρια την Σοφία Εμμανουήλ, Κοινωνική Λειτουργό, Εθελόντρια του ΚΠ «ΟΡΑΜΑ».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 23810-51174 ή να επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kporama.gr.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *