Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Έδεσσα

Με την ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη της Αστυνομίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας και το Τμήμα Τροχαίας, πραγματοποίησαν ένα σημαντικό μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην Έδεσσα.

Ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί υπάλληλοι παρουσίασαν σε μαθητές της Έδεσσας το μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής, που είναι εγκεκριμένο από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και αποτελεί πηγή πολύτιμων γνώσεων για την συμπεριφορά μας στο δρόμο. Το μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής μετά την επίσημη παρουσίασή του στη Δ.Ε.Θ. παρουσιάστηκε σε μαθητές για πρώτη φορά στην Έδεσσα και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί σε άλλες πόλεις.

Παρόντες στην εκδήλωση για το μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Παντελεήμων Κολόμβος και ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας κ. Βασίλης Πλούγαρλης, όπως και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, που ενημερώθηκε για τις προτεραιότητες και τους στόχους του προγράμματος. Εξαιρετικά σημαντικό είναι το γεγονός ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ των Υπουργείων Παιδείας και Δημόσιας Τάξης, προκειμένου το μάθημα να ενταχθεί στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των σχολείων.



Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *